Nomax Project draagt met O2GH een steentje bij

Nomax Project vindt het belangrijk om waar mogelijk een steentje bij te dragen aan maatschappelijke projecten. Als lid van Ondernemers Ontbijt Groene Hart (O2GH) leverden we zowel met Kerst als voor Moederdag een bijdrage aan de Voedselbank Woerden. We deden dat voor Kerst in de vorm van een gevulde boodschappentas van supermarkt Jumbo.

O2GH actie voor Voedselbank Woerden

Ondernemers van de toekomst

Voor Moederdag organiseerden we met Samen voor Woerden voor zo’n zestig moeders een extraatje in de vorm van bloemen en chocolade. Zij zorgen tenslotte voor de ondernemers van de toekomst. Dit was een initiatief dat absoluut in de smaak viel.

Foto 4 (Medium)

Careyn zorgcentrum Weddesteyn

Ook bij de verhuizing van Careyn zorgcentrum Weddesteyn in Woerden staken de ondernemers van O2GH gezamenlijk de handen uit de mouwen. Terwijl personeel en verhuizers alle spullen van de oude naar de nieuwe locatie verhuisden, hielpen de ondernemers de bewoners te verzorgen met koffie, lunch en entertainment. Hoogtepunt was het naar hun nieuwe kamers brengen van de bewoners. Een emotionele en spannende dag voor velen. Careyn zorgcentrum Weddesteyn biedt een grote variëteit aan zorgvoorzieningen. Aan het zorgcentrum is een groot woonzorgcomplex verbonden, Het Hofplein. Dit is bedoeld voor zelfstandig wonen met eventuele hulp van de thuiszorg van Careyn.

Samen helpen geeft energie

Het is mooi en het geeft energie om je samen in te zetten voor bijzondere initiatieven. Juist ook omdat de mensen voor wie je het doet zich ook inspannen voor de maatschappij. Denk aan de voedselbank, de moeders van de ondernemers en de medewerkers van Careyn. Nomax Project draagt hieraan graag een steentje bij.