The Collections groothandel

The Collections is een groothandel voor sfeervolle, brandveilige interieurstoffen voor de gezondheidszorg en de vrijetijdssector (hotelsector). The Collections staat voor een uitgebreide collectie gordijnstoffen, maar ook voor een bijzondere textiele wandbekleding. Deze bekleding is naadloos te plakken, kras-en stootvast en gemakkelijk schoon te maken. Bekijk hier de collectie.

Huiselijkheid en sfeer

Ook in de gezondheidssector zijn huiselijkheid en sfeer steeds belangrijker, zoals dat in hotels al het geval was. Het gaat erom dat mensen zich thuis voelen. The Collections voelt dit feilloos aan en loopt hierin voorop. Nomax Project kan de totale projecten begeleiden en ook zorgen voor de uitvoering van de inrichting. We leveren alles tussen vloer en plafond. Zo hebben klanten de optimale combinatie tussen hoogwaardige producten en een snelle en goede uitvoer van hun projecten op het gebied van inrichting.

Kijk eens op de site van The Collections voor inspiratie. Bekjik de prachtige stoffen, de aansprekende patronen en mooie kleuren. Nomax Project gaat aan de slag met uw wensen en eisen en komt zo tot een inrichtingsproject dat aanspreekt, veilig en duurzaam is.

Vakmanschap en goede afwerking

The Collections groothandel werkt graag met Nomax Project en Partners vanwege het vakmanschap, de snelle actie en de goede afwerking van de projecten. Met Nomax worden projecten beter.

The Collections en Nomax geven Stof tot Nadenken.