KantoorEen frisse wind door kantoorinterieur Mistral Legal

De Mistral is een wind om rekening mee te houden. Niet voor niets noemden de Romeinen deze ‘magistralis’ (meesterlijk). Het sluit mooi aan bij het advocatenkantoor Mistral Legal in Woerden. Een specialist in overnames en contracten om rekening mee te houden. Nomax Project nam die identiteit mee in het ontwerp van het interieur.

Nomax Project verzorgde turnkey het totale verfrissende ontwerp, bepaalde de kleurstelling in overleg met eigenaar Toine Hitzert en verzorgde de volledige verbouwing. Ook de vloerbedekking in pvc en warmgrijze tapijttegels, de nieuwe LED-panelen en het schilderwerk zijn van de hand van Nomax Project. Eigenlijk leverden we alles tussen vloer en plafond.

Visual op de wand

Op de wand van de vergaderkamer is een grote visual te zien van een duinlandschap in de wind. De groenblauwe kleurstelling van de wanden en de vergaderstoelen past mooi in het plaatje. Het logo van Mistral Legal is een gestileerde windvaan, die ook op de visual is terug te zien. Nomax Project levert en monteert dergelijke visuals in vele afbeeldingen en kleuren.

Comfortabele werkplek

En hoewel de mistral een harde, koude noordwestenwind is, straalt het kantoor van Mistral Legal warmte uit. Dat komt omdat we hebben gezocht naar een combinatie van warme en koele tinten. Bijvoorbeeld de groenblauwe koele tinten op de wand en de warme tinten van de vloerbedekking en de pvc-vloer in houtlook. Het moet immers een comfortabele werkplek zijn.

Semi-open vergaderruimte

Tussen de vergaderruimte en de werkplekken bracht Nomax Project een glazen wand aan met een industriële look door de verticale en horizontale zwarte strips. De robuuste houten vergadertafel en de stoere lamp die hier uitstekend bij passen. Mistral Legal ontvangt klanten in de semi-open vergaderruimte. Het advocatenkantoor werkt namelijk speciaal voor ondernemers en wil hen en hun bedrijf écht leren kennen. Weten wat er speelt, waar zij tegenaan lopen. Zo sluit het advies van Mistral Legal aan op de realiteit van de werkvloer.

Meesterlijk werk

Samen met de klant hebben we dit leuke project in een kort tijdsbestek, binnen tijd en budget, gerealiseerd. Zo kon Mistral Legal weer snel verder met zijn meesterlijke werk.

Toine Hitzert van Mistral Legal: Raymond Harmsen van Nomax Project heeft de volledige verbouwing van mijn kantoor in het centrum van Woerden voor zijn rekening genomen. Raymond doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Dat geeft de opdrachtgever rust en vertrouwen. Daarnaast heeft hij de creativiteit in huis om van ieder project iets bijzonders te maken. Hij heeft mijn (hoge) verwachtingen overtroffen en ik zou hem (plus zijn samenwerkingspartners) van harte aanbevelen.

Continue Reading 0

Een prettige werkplek voor energiek HCS

HCS Services zijn de experts in arbeidskapitaal in Den Haag en Hilversum. Voor de Haagse vestiging werd Nomax Project gevraagd voor de inrichting. In een strak jasje, passend bij Het Nieuwe Kantoor in het Haagse Forepark.

HCS ontzorgt werkgevers bij sociale zekerheid en begeleiding bij arbeidsongeschiktheid. De experts staan werkgevers bij om verzuim te verkorten of te voorkomen. Daarnaast wijzen ze de weg in het doolhof van sociale regelingen en subsidies. HCS wilde daarom een werkomgeving die rust uitstraalt, met een industrieel karakter. Ruimtes met goed meubilair waar formeel en informeel overleg kan plaatsvinden.

Topmerken in kantoormeubilair
Op basis van een inrichtingstekening van Velde Projectmanagement verzorgde Nomax Project meubilair en verlichting voor de overlegruimtes.  We creëerden een inrichting met een strakke, industriële look. Met kwalitatief prachtige tafels en bureaus van Lande en Vepa, en stoelen van Hay. Topmerken als het gaat om kantoormeubilair, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Daarnaast betrokken we industriële lampen en snoeren van Foir. Nomax Project maakte hiervan stoere eyecatchers boven de vergadertafels. In de tafels zitten ook aansluitingen voor bijvoorbeeld een laptop.

Duurzaam Ditch
Nomax Project leverde ook een comfortabel zitje voor de hal, slimme kantoorkasten, garderobevoorzieningen en een afvalscheidingssysteem ‘Ditch’. Deze afvalscheidingsbak past goed in het moderne interieur van HCS. Bovendien is de bak gemaakt van hoogwaardig staal en verdeeld in drie compartimenten. Met Ditch geeft HCS invulling aan een duurzame bedrijfsvoering.

Een prettige werkplek
HCS is een snelgroeiende en energieke organisatie. De nieuwe inrichting was dan ook nodig voor uitbreiding op de bestaande locatie in Den Haag. Velde Projectmanagement gaf daar functioneel en kwalitatief invulling aan. Wij vonden het een uitdaging om bij te dragen aan een prettige werkplek voor het team van enthousiaste professionals van HCS.

 

Continue Reading 0

Natuur en industrie ontmoeten elkaar bij ITS

Met ITS IT-services kiezen scholen voor een professionele ICT-partner met jarenlange ervaring in het onderwijs. Ook biedt ITS met AV-solutions actuele digitale middelen aan de zakelijke markt. Informeren en presenteren, de wereld anno nu draait erom. ITS in Leidschendam groeit dan ook. Nomax Project voorzag de ICT-specialist van trendy kantoorruimten met biophilic design.

‘We vinden het welzijn van onze medewerkers belangrijk’, vertelt directeur van ITS Ellis Groenevelt. ‘Vandaar dat we hebben gekozen voor biophilia aspecten met veel groen. De natuur heeft een positieve invloed op de mens en verlaagt stress. De samenwerking met Nomax Project was heel fijn. Raymond luistert goed en maakt een mooie balans tussen wat je als bedrijf wil en professionele adviezen over materialen en inrichting.’

Dynamisch vloerontwerp

Nomax Project maakte voor ITS een dynamisch vloerontwerp, in grijs- en groentinten. De vloeren zijn gemaakt van tapijtstroken in een moderne look. Door de verschillende stroken met elkaar te combineren kun je allerlei patronen maken. De combinaties zijn eindeloos en Nomax Project heeft dit projecttapijt in een variatie aan patronen en kleuren. Vrijwel elke wens is dus mogelijk. In de vergaderruimte staat een flinke boomstamtafel centraal, waarbij de vloerbedekking de uitstraling heeft van een karpet. Daaromheen een hoogkwalitatieve PVC-vloer met betonlook.

Open sfeer met glazen wanden

De glazen wanden geven de benedenverdieping een open sfeer, passend bij het open karakter van het bedrijf. Tegelijk kun je door de goede isolatie wel rustig werken. Door de inrichting van Nomax Project is meer licht en lucht ontstaan. De belettering van de deuren door Beguin Media Totaal met een boslandschap past hier uitstekend in.

Natuurlijke tinten

ITS koos ook bij het meubilair voor natuurlijke tinten. De glazen wanden met aluminium profielen geven juist een meer industriële look. Zo ontmoeten natuur en industrie elkaar in een strak en toch warm geheel.

Ellis Groenevelt (Directeur/eigenaar ITS) over Nomax Project: We wilden een nieuwe uitstraling voor onze demo-ruimte en onze sales afdeling.
Bovendien moest de vernieuwing ook nog ruimte opleveren. Een grote uitdaging om dit voor elkaar te krijgen.
Door de goede adviezen van Raymond en zijn goede contacten is het nog mooier geworden dat we hadden gehoopt. Fijn ook dat hij goed adviseert maar ook ruimte geeft voor eigen inbreng. Alle afspraken werden nagekomen. Super!
Ik kan het zeker andere ondernemers van harte aanbevelen.

Continue Reading 0

Sdu: slim en sterk meubilair voor sterke werknemers

Sdu in Den Haag is dé innovatiepartner voor juridische en fiscale professionals. De Sdu, in de volksmond ook wel de staatsdrukkerij genoemd, gaat graag voor vernieuwing. Zij gingen in zee met STAPFOODS catering, die een nieuw concept ‘BRIGHT & BREEZY’ voor Sdu’s bedrijfsrestaurant combineert met een to go-concept. Nomax Project tekende voor de interieurbouw en het maatwerk projectmeubilair.

Marco van Stappershoef, directeur STAPFOODS: ‘De pandemie die ons vanaf 2020 beheerst, maakt het belang van gezondheid steeds duidelijker. Zowel privé als tijdens ons werk. Ook ontstaan nieuwe werkvormen. Sdu denkt voor zijn klanten graag mee over nieuwe werkvormen, maar doet dit ook voor zijn eigen werknemers. Zo kwam Sdu aan tafel bij ons. Sdu wilde een sfeervolle, gezonde, duurzame en flexibele catering. Ons concept voor bedrijfsrestaurants ‘BRIGHT & BREEZY’ gecombineerd met ‘BRIGHT & BREEZY – TO GO’ past hier uitstekend in.’

Inrichting to go-store

‘Samen met Nomax Project en www.beguinmedia.nl gaven we inhoud aan ons lichte en luchtige concept voor het bedrijfsrestaurant van de Sdu’, vertelt Van Stappershoef. ‘Nomax Project verzorgde maatwerktekeningen voor de inrichting van de to go-store. Beguin Media Totaal verzorgde de signing met een gezonde uitstraling.’

Flexibele elementen

De maatwerk meubelen van Nomax Project hebben een warme uitstraling, de elementen zijn flexibel en het debrasseermeubel is handig in de routing geplaatst. Medewerkers van de Sdu kunnen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de to go-store terecht. Enkele uren per dag is er bediening in het gezellige, trendy bedrijfsrestaurant. Dit sluit aan bij de meer flexibele werkvormen en het combineren van werken thuis en op kantoor.

Design lunch-werkbar

In het bedrijfsrestaurant richtte Nomax Project een lunch-werkbar met designkrukken in. Vanaf de lunch-werkbar op de 12de etage heb je een prachtig uitzicht over de omliggende omgeving. Daarnaast realiseerde Nomax Project een slimme koffienis voor de rondlopende wand. Alles op maat gemaakt naar de wensen van Sdu. Door de flexibele en verrijdbare elementen zijn bedrijfsrestaurant en to go-store in een handomdraai aan te passen aan toekomstige wensen.

Sfeervolle werkomgeving

Bij Sdu werken meer dan 350 professionals elke dag hard om klanten oplossingen te bieden die liggen op het snijvlak van content, data en technologie. Sdu meent dat sterke werknemers een sterk merk maken. En zo is het maar net! Nomax Project werkt graag mee aan sterke werknemers door hen optimale werk- en pauzemomenten te bieden. Met sterk en slim meubilair in een sfeervolle kantooromgeving.

Continue Reading 0

Beguin Media Totaal: uitstraling die past bij het bedrijf

Beguin Media Totaal zit sinds januari 2021 in het bedrijfscomplex Huygens 10 met fraai uitzicht op de Vliet. ‘We kochten het pand medio 2020 en het was helemaal casco’, vertelt Evelien Beguin, eigenaar van het mediabureau. ‘We vroegen Nomax Project voor de wanden, de plafonds, de vloeren, de kastinrichting, zonwering en het projectmanagement, met een prachtig resultaat.’

Beguin Media Totaal levert communicatieve dienstverlening in alle toonsoorten. Van totale redactionele printed producties tot digitale communicatie via nieuwsbrieven, films of websites. ‘Omdat communicatieve uitingen ons vak zijn, willen we ook een prettige uitstraling van ons bedrijfspand. Nomax Project dacht hierin uitstekend mee. Wat het extra uniek maakt is dat Nomax Project huist op de benedenverdieping aan de Westvlietweg. En hoewel de inrichting van de boven- en benedenverdieping verschillend zijn, is toch de verbinding gemaakt. Het totale pand straalt een eenheid uit. Gedurende het traject werkte Nomax Project samen met Aannemersbedrijf Van Geest voor alle bouwkundige werkzaamheden en Elektro Groeneweg voor de elektrotechniek. Dat verliep allemaal soepel, wat ook prettig is op weg naar een nieuw kantoorpand’, vertelt Beguin uit ervaring.

Ruimtelijkheid op de verdieping

Nomax Project maakte het ontwerp voor de vloeren, leverde de glazen wanden met industriële look en de plafonds. ‘De adviezen van Raymond waren prima en door de inrichting met de glazen wanden is de ruimtelijkheid van de verdieping bewaard gebleven. Daar ben ik erg blij mee’, aldus Beguin. ‘Je kunt daarbij zelf kiezen voor de indeling van de glazen wanden en of je ze totaal transparant wilt of met bijvoorbeeld melkglas. Kortom, er zijn vele opties mogelijk. Zijn projectmanagement is daarbij erg fijn, omdat je dan het vertrouwen kunt hebben dat alles op tijd af komt, en dat de verschillende onderdelen van het bouwtraject op elkaar aansluiten.’

Kastenwanden op maat

De plafonds in Huygens 10 zijn erg hoog. Dat biedt prachtige mogelijkheden voor kastenwanden op maat. ‘Je hebt daarmee een zee aan opbergruimte. Nomax Project kan alles op maat leveren. Ook de kleuren van het houtwerk zijn legio. De prijs is goed en tekenwerk en uitvoering liggen in één hand, dat is wel zo praktisch’, aldus Beguin. Nomax Project levert voor kantoorinrichting ook ergonomisch meubilair, lees- en loungehoeken of meubilair voor een ontvangstruimte waar je je direct thuisvoelt. Beguin besluit: ‘Dus wil je een uitstraling die past bij je bedrijf, met een goede combi van eigen inbreng en professioneel advies, dan is Nomax Project een aanrader.’

Continue Reading 0

VKP Beveiligingstechniek

Bij VKP kun je terecht voor een vakkundige installatie van beveiligingstechniek. Ze hebben bewezen succesvol te zijn in het beveiligen van luxe woonhuizen, maar creëren ook complexe maatwerkoplossingen voor bedrijven. Van toegangscontrole, brandbeveiliging en ontruimingsinstallaties tot camerabeveiligingssystemen.

De verhuizing naar een vier keer zo groot kantoorpand aan de Golf van Biskaje in Woerden maakte dat Nomax Project werd gevraagd om mee te denken over de inrichting.

Het inrichtingsvoorstel van Nomax Project bevat alle denkbare elementen die van het kantoor dé ultieme werklocatie maakt. De ergonomische werkplekken in een combinatie van eiken met zwart staal geven het geheel een warme industriële uitstraling.

Na een uitgebreide inventarisatie hebben we ons advies onderbouwd in een presentatie en een gedetailleerde offerte. Hierdoor was het mogelijk om gemakkelijk prioriteiten te stellen en keuzes te maken binnen het beschikbare budget.

Nomax Project heeft veel aandacht besteed aan het kabelmanagement. Het goed managen van de bekabeling en aansluitingen op en onder het bureau is een belangrijk onderdeel van ons werk. Het ziet er niet alleen netjes en verzorgd uit, het zorgt er ook voor dat:

• Er geen stofophoping plaatsvindt rondom de werkplek
• De storingsgevoeligheid van de apparatuur vermindert
• Je werkplekken eenvoudiger verplaatst
• Het brandgevaar gereduceerd wordt
• Er minder kans is op kortsluiting

Een inrichting dat aansluit bij de mogelijkheden en wensen, daar hebben wij met onze meubels aan bijgedragen.

Nomax Project, specialisten in een inrichting op maat!

Continue Reading 0

Stigas

Stigas helpt agrarische ondernemers en werknemers om gezond, veilig en duurzaam te werken. Productief en met plezier aan het werk zijn én blijven, dat is de grote uitdaging voor de toekomst. Uitgangspunt voor de dienstverlening van Stigas is dat duurzaam werken gebaseerd is op drie pijlers:

• Zijn de arbeidsomstandigheden zodanig dat er veilig en gezond gewerkt kan worden?
• Zijn de medewerkers vitaal en betrokken bij het bedrijf?
• In hoeverre zijn het bedrijf en de medewerkers in ontwikkeling en wordt er rekening gehouden met belasting en belastbaarheid?

Het deskundig team van agrarische specialisten werkt vanuit het kantoor in Woerden. Nomax Project werd gevraagd de kabelspaghetti onder de bureau’s op te ruimen en mocht meedenken in het oplossen van de akoestische problemen. Ook hebben we divers meubilair aangeboden zowel collectie als ook maatwerk. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het design perfect aansluit bij de huisstijl.

De oranje bureaupanelen geven de kantoortuin een warme uitstraling. We hebben gekozen voor akoestisch materiaal om zo te zorgen voor een hoge mate van geluidsabsorptie. Voordelen van deze bureauschermen zijn:

• Meer rust en privacy
• Reductie van omgevingsgeluiden
• Geconcentreerd en effectief werken

De lockers zijn door gebruik van oranje met verschillende tinten groen een mooi element geworden op kantoor. Door het gebruik van natuurlijke kleuren en niet de meer fellere primaire kleuren, hebben we voor een warme uitstraling gezorgd.

Het ‘nieuwe werken’ creëert vele flexplekken en met weinig vaste kastruimtes zijn lockers een ideale oplossing. Alle medewerkers hebben daardoor een veilige opbergplek voor zowel zakelijke als persoonlijke eigendommen.

Ook de opvallend groene vergaderstoelen zorgen qua kleur, materiaal en de vormgeving voor een functioneel design. De kunstlederen bekleding met chroom frame geeft de spreekruimte een chique uitstraling. De moderne zitting is onderhoudsvriendelijk en het optimale zitcomfort is ook voor een langere periode gegarandeerd.

Nomax Project, voor praktisch, duurzaam en flexibel werken!

Continue Reading 0

Arts en Accountant

Arts en Accountant wil als gespecialiseerd financieel advieskantoor een positieve bijdrage leveren aan het ondernemerschap in de medische sector. Zij geloven in eenvoud en maken daarom  complexe materie inzichtelijk voor de medische beroepsbeoefenaar.  

Arts en Accountant is gevestigd in Den Haag en het team bestaat uit hoog en breed opgeleide, gecertificeerde en geregistreerde specialisten. Een goede lange termijnrelatie met hun klanten vinden zij belangrijk. Daarom wordt iedere opdrachtgever warm welkom geheten op kantoor en krijgt iedereen een eigen contactpersoon.

Een eerste indruk maak je maar één keer en daarom de vraag aan Nomax Project om te zorgen voor een passende ontvangst. We hebben met maatwerk een receptiebalie en ergonomische flexplek gerealiseerd die niet te missen is bij binnenkomst. Het mooie houten paneel is afgewerkt in twee kleuren en voorzien van het logo. De balie op maat straalt een hoogwaardige kwaliteit uit en past daardoor uitstekend bij de huisstijl.

In dezelfde stijl heeft Nomax Project gezorgd voor een luxe afscheiding voor de centrale printerplek. Boven de balie hebben we gekozen voor stijlvolle lampen van het karakteristieke Deense design merk Muuto.

Er zijn werkplekken verplaatst en de kantine is opgedeeld in een kantoorgedeelte met pantry. Nomax project heeft hier een glazen systeemwand geplaatst om openheid en licht te creëren. Minder geluidsoverlast in het kantoorgedeelte en het gevoel van privacy in de pantry. Ook hier hebben we er rekening mee gehouden dat het past binnen de bestaande sfeer.

Tot slot heeft Nomax Project gezorgd voor additionele elektrificatie en hebben we de werkplekbekabeling professioneel weggewerkt. Essentieel om efficiënt en productief te kunnen werken in deze moderne werkomgeving.

Nomax Project zorgt altijd voor een warm welkom!

Continue Reading 0