Inspirerende werkomgeving

Zit je al jaren in hetzelfde kantoor en krijg je geen inspiratie meer van je omgeving? Nomax Project kan je helpen met het creëren van een inspirerende omgeving. Vaak kunnen enkele aanpassingen zoals het toevoegen van meubilair of andere verlichting al een groot verschil maken. Er kan ook naar de totaalinrichting worden gekeken, van vloer tot plafond denkt Nomax met je mee.

Als je net verhuist bent of gaat verhuizen kunnen we natuurlijk ook de mogelijkheden van je nieuwe kantoorruimte bespreken.

Wil jij ook een meer inspirerende werkomgeving van je eigen kantoor maken?
Vul ons contactformulier in en wij helpen je graag verder. Of bekijk onderstaande cases waarin we klanten hebben geholpen met verhuizingen en het (her)inrichten van de kantoorruimtes.

Neem contact op

Cases

Inrichting van vergaderruimten voor Actor2

Grote vergadertafel
Vrijwel dagelijks vinden in het pand pal naast station Woerden vergaderingen plaats van pensioenfondsen, sectorcommissies en andere besturen op het gebied van arbeid en inkomen. Hiervoor wilde Actor beschikken over een aantal vergaderzalen, onder andere een bestuurskamer met een luxe vergadertafel waar minimaal twintig mensen aan kunnen zitten. Lees meer…

Lenneke Smit – Directiesecretaresse/coördinator bij Actor
“De vergaderzaal met kolossale tafel voor 20 personen is mooi, een echte eye catcher én functioneel door fraai weggewerkte elektrapunten.”

 

 

 

 IMG_3536 (Large)Kale bouwetage voor BPFL inrichten

 Het Bestuursbureau Pensioen Fonds voor Levensmiddelenbedrijven (BPFL) verhuisde binnen Woerden naar een pand tegenover het station. Hoofdhuurder Actor (Bureau voor Sectoradvies aan sociale partners) had nog ruimte in haar pand en schakelde Nomax Project in voor advies voor de totale inrichting van de kale bouwetage om deze turnkey voor BPFL in te richten. Lees meer…

 Bart Onkenhout – Directeur at BPF Levensmiddelenbedrijf
“Nomax kwam met voorstellen waarbij een goede balans werd gevonden tussen enerzijds een professionele, verzorgde uitstraling van het kantoor en anderzijds een nette prijs.”

 

 

 

Totale herinrichting van het Anbos kantoorIMG_1514 (Large)

ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten, verhuisde van Utrecht naar Woerden. Nomax Project verzorgde turnkey de verbouwing en inrichting van het pand. Lees verder…

Jacqueline Lissenburg -Manager at ANBOS
“Aan Nomax kun je gerust een turn key project als dit uit handen geven.”