Nieuw interieur voor zorginstellingen met bestaand meubilair

Nomax zorg

Zorgmeubilair moet bijdragen aan de huiselijke sfeer, waarin bewoners en medewerkers zich prettig voelen. Kleur, vorm en materiaalgebruik van meubilair en
vloer-, wand- en raambekleding spelen hierin een grote rol.

Wanneer het bestaande interieur gedateerd is, betekent dit niet dat meteen alles vervangen moet worden. Voor het volledig vervangen van het interieur is vaak geen budget maar met weinig middelen kan vaak een groot effect worden bereikt.

Door bestaand meubilair bijvoorbeeld een andere beits of stoffering te geven krijgt deze al snel een nieuwe en frisse uitstraling. Een slimme herindeling van de ruimtes en creatief kleurgebruik zorgt ervoor dat het volledige interieur weer een mooi geheel vormt. Zo wordt een nieuw interieur voor elke zorginstelling bereikbaar.

In samenwerking met Flint Interieurarchitecten, geeft Nomax Project interieuradvies speciaal voor zorginstellingen. Flint Interieurarchitecten is gespecialiseerd in zorgprojecten en doet dat met zorg voor mens en leefomgeving.


Advies op maat
Dit interieuradvies is volledig op maat, er wordt eerst een bezoek gemaakt naar uw zorginstelling om de huidige situatie in kaart te brengen.  In het daaropvolgende advies werken we primair met het hergebruiken van bestaand meubilair en vloer-, wand- en raambekleding. Ook krijgt u adviezen over het gebruik van kleuren en verbeterpunten voor de indeling. Voor een eenmalig tarief van €395,- krijgt u dit advies op maat geheel uitgewerkt op papier.

Oriënterend gesprek
Wilt u liever eerst een oriënterend gesprek waarin u kennis maakt met Nomax Project en Flint Interieurarchitecten? In dit gesprek informeren wij u graag over hoe Nomax Project kan bijdragen aan het interieur van uw zorginstelling. Uiteraard is dit oriënterende gesprek geheel kosteloos.


interieuradviesinterieur advies