Een prettige werkplek voor energiek HCSHCS Services zijn de experts in arbeidskapitaal in Den Haag en Hilversum. Voor de Haagse vestiging werd Nomax Project gevraagd voor de inrichting. In een strak jasje, passend bij Het Nieuwe Kantoor in het Haagse Forepark.

HCS ontzorgt werkgevers bij sociale zekerheid en begeleiding bij arbeidsongeschiktheid. De experts staan werkgevers bij om verzuim te verkorten of te voorkomen. Daarnaast wijzen ze de weg in het doolhof van sociale regelingen en subsidies. HCS wilde daarom een werkomgeving die rust uitstraalt, met een industrieel karakter. Ruimtes met goed meubilair waar formeel en informeel overleg kan plaatsvinden.

Topmerken in kantoormeubilair
Op basis van een inrichtingstekening van Velde Projectmanagement verzorgde Nomax Project meubilair en verlichting voor de overlegruimtes.  We creëerden een inrichting met een strakke, industriële look. Met kwalitatief prachtige tafels en bureaus van Lande en Vepa, en stoelen van Hay. Topmerken als het gaat om kantoormeubilair, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Daarnaast betrokken we industriële lampen en snoeren van Foir. Nomax Project maakte hiervan stoere eyecatchers boven de vergadertafels. In de tafels zitten ook aansluitingen voor bijvoorbeeld een laptop.

Duurzaam Ditch
Nomax Project leverde ook een comfortabel zitje voor de hal, slimme kantoorkasten, garderobevoorzieningen en een afvalscheidingssysteem ‘Ditch’. Deze afvalscheidingsbak past goed in het moderne interieur van HCS. Bovendien is de bak gemaakt van hoogwaardig staal en verdeeld in drie compartimenten. Met Ditch geeft HCS invulling aan een duurzame bedrijfsvoering.

Een prettige werkplek
HCS is een snelgroeiende en energieke organisatie. De nieuwe inrichting was dan ook nodig voor uitbreiding op de bestaande locatie in Den Haag. Velde Projectmanagement gaf daar functioneel en kwalitatief invulling aan. Wij vonden het een uitdaging om bij te dragen aan een prettige werkplek voor het team van enthousiaste professionals van HCS.

 Inrichting HCS