Nieuwe werkplekken voor The Hague Real Estate ServicesVlak voor Kerst 2015 kreeg Nomax Project de vraag op korte termijn mee te denken over nieuwe werkplekken voor The Hague Real Estate Services op hun nieuwe locatie in Den Haag. Een contactpersoon van de Rijksgebouwendienst uit het netwerk van Raymond Harmsen had hem aangeraden.

Verhuizen met hindernissen
The Hague Real Estate Services verkoopt, verhuurt en beheert vastgoed, veelal voor expats. Omdat ze aan de Lange Voorhout uit hun jasje groeiden, verhuisden ze naar een prachtig pand aan de Koninginnegracht in Den Haag.

Nomax Project leverde het kantoormeubilair voor nieuwe werkplekken en twee vergaderruimtes. Een extra hindernis was het feit dat de riolering in de Koninginnegracht tegelijkertijd vervangen werd. Leveranciers konden niet voorrijden, maar moesten met hun goederen door een zandbak naar de voordeur.

Manon de Lange van The Hague Real Estate Services over Nomax Project: Raymond kan alles organiseren! Hij regelt het gewoon. Wij moesten heel snel een verhuizing regelen. Een nieuwe vloer, nieuw meubilair. Ik kan zijn bedrijf heel erg aanbevelen. Daarnaast is het ook nog eens prettig werken met hem.