StigasStigas helpt agrarische ondernemers en werknemers om gezond, veilig en duurzaam te werken. Productief en met plezier aan het werk zijn én blijven, dat is de grote uitdaging voor de toekomst. Uitgangspunt voor de dienstverlening van Stigas is dat duurzaam werken gebaseerd is op drie pijlers:

• Zijn de arbeidsomstandigheden zodanig dat er veilig en gezond gewerkt kan worden?
• Zijn de medewerkers vitaal en betrokken bij het bedrijf?
• In hoeverre zijn het bedrijf en de medewerkers in ontwikkeling en wordt er rekening gehouden met belasting en belastbaarheid?

Het deskundig team van agrarische specialisten werkt vanuit het kantoor in Woerden. Nomax Project werd gevraagd de kabelspaghetti onder de bureau’s op te ruimen en mocht meedenken in het oplossen van de akoestische problemen. Ook hebben we divers meubilair aangeboden zowel collectie als ook maatwerk. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het design perfect aansluit bij de huisstijl.

De oranje bureaupanelen geven de kantoortuin een warme uitstraling. We hebben gekozen voor akoestisch materiaal om zo te zorgen voor een hoge mate van geluidsabsorptie. Voordelen van deze bureauschermen zijn:

• Meer rust en privacy
• Reductie van omgevingsgeluiden
• Geconcentreerd en effectief werken

De lockers zijn door gebruik van oranje met verschillende tinten groen een mooi element geworden op kantoor. Door het gebruik van natuurlijke kleuren en niet de meer fellere primaire kleuren, hebben we voor een warme uitstraling gezorgd.

Het ‘nieuwe werken’ creëert vele flexplekken en met weinig vaste kastruimtes zijn lockers een ideale oplossing. Alle medewerkers hebben daardoor een veilige opbergplek voor zowel zakelijke als persoonlijke eigendommen.

Ook de opvallend groene vergaderstoelen zorgen qua kleur, materiaal en de vormgeving voor een functioneel design. De kunstlederen bekleding met chroom frame geeft de spreekruimte een chique uitstraling. De moderne zitting is onderhoudsvriendelijk en het optimale zitcomfort is ook voor een langere periode gegarandeerd.

Nomax Project, voor praktisch, duurzaam en flexibel werken!