VKP BeveiligingstechniekBij VKP kun je terecht voor een vakkundige installatie van beveiligingstechniek. Ze hebben bewezen succesvol te zijn in het beveiligen van luxe woonhuizen, maar creëren ook complexe maatwerkoplossingen voor bedrijven. Van toegangscontrole, brandbeveiliging en ontruimingsinstallaties tot camerabeveiligingssystemen.

De verhuizing naar een vier keer zo groot kantoorpand aan de Golf van Biskaje in Woerden maakte dat Nomax Project werd gevraagd om mee te denken over de inrichting.

Het inrichtingsvoorstel van Nomax Project bevat alle denkbare elementen die van het kantoor dé ultieme werklocatie maakt. De ergonomische werkplekken in een combinatie van eiken met zwart staal geven het geheel een warme industriële uitstraling.

Na een uitgebreide inventarisatie hebben we ons advies onderbouwd in een presentatie en een gedetailleerde offerte. Hierdoor was het mogelijk om gemakkelijk prioriteiten te stellen en keuzes te maken binnen het beschikbare budget.

Nomax Project heeft veel aandacht besteed aan het kabelmanagement. Het goed managen van de bekabeling en aansluitingen op en onder het bureau is een belangrijk onderdeel van ons werk. Het ziet er niet alleen netjes en verzorgd uit, het zorgt er ook voor dat:

• Er geen stofophoping plaatsvindt rondom de werkplek
• De storingsgevoeligheid van de apparatuur vermindert
• Je werkplekken eenvoudiger verplaatst
• Het brandgevaar gereduceerd wordt
• Er minder kans is op kortsluiting

Een inrichting dat aansluit bij de mogelijkheden en wensen, daar hebben wij met onze meubels aan bijgedragen.

Nomax Project, specialisten in een inrichting op maat!