Vloerbedekking en meer bij Radix & VeermanRadix & Veerman bouwt al 75 jaar huizen en kantoren voor opdrachtgevers. Toen ze hun eigen kantoorinterieur een opfrisbeurt wilden geven, vroegen ze Nomax Project om advies, met name voor de vloerbedekking.

Nomax Project kreeg opdracht om de vloerbedekking in het hele pand te vervangen en stelde voor om meer kleur aan te brengen. Met afwisselende vlakken in oranje, met een knipoog naar de kleur van de huisstijl, is een kleurrijk en speels effect ontstaan.

Ook voor andere aspecten op kantoor heeft Nomax Project geadviseerd en geleverd. Op het gebied van ergonomie werden zit/sta plekken en monitorarmen geïnstalleerd. Ook het kabelmanagement heeft Nomax Project onder handen genomen.

Erik Veerman van Radix & Veerman over Nomax Project: Raymond heeft ons goed geadviseerd op het gebied van ergonomie en kantoorinrichting. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid. Het kantoor heeft hierdoor weer modernere uitstraling gekregen en het werkt ook een stuk prettiger dan voorheen. Kortom, een prettige samenwerking geweest!