Wandbekleding voor Vierstroom

Al eerder nam Nomax Project bij Vierstroom, zorglocatie Vivaldi in Zoetermeer, 32 kamers onderhanden en verzorgde de wandbekleding voor Vierstroom. Door veelvuldig gebruik van tilliften en rolstoelen waren de wanden in de patiëntenkamers behoorlijk beschadigd.

Kanvazz, wandbekleding, zorg

Gommetdoekje gumt strepen van wandbekleding
Recent kwamen daar 64 kamers bij. De wanden worden opnieuw gestukt en daarna behangen met de Kanvazz wandbekleding van The Collections. Dit is textiele wandbekleding van 280 cm hoog, die horizontaal en daardoor naadloos op de wand wordt aangebracht. Dit ‘behang’ is sterk, krasvast en goed afwasbaar. Met het speciale gommetdoekje zijn strepen van de wandbekleding te verwijderen. Zoals een gum potlood uitgumt, veegt het doekje strepen weg, makkelijk en effectief. Het gommetdoekje is dan ook vast onderdeel geworden op de schoonmaakkarren van de Vierstroom.

Gommetdoekje

Gebruikers en medewerkers tevreden
Projectmanager Vastgoed Facilitair Wimke Voormeulen van Vierstroom is tevreden: ‘Vierstroom heeft in verpleeghuis Vivaldi in Zoetermeer één wand in slaapkamers van cliënten en bewoners voorzien van textiel behang. Vivaldi is in november 2010 in gebruik genomen en het spuitwerk op de wanden is niet sfeervol en lastig in onderhoud. De werkzaamheden zijn volgens een strakke planning en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het textiel behang is ook tot volle tevreden van gebruikers. De kamers hebben meer uitstraling gekregen. Verstoringen zijn makkelijk te verhelpen met het speciale sponsdoekje.’

Kanvazz, wandbekleding, vierstroom