Over Nomax

Contact button Nomax Project Projectinrichter
Contact button Nomax Project Projectinrichter

home / over nomax / werkwijze

Wijzer in werken

Waarom wij wijzer zijn in werken? Nomax Project heeft ruime kennis van en ervaring in projectinrichting. In kantoren, de zorg, het onderwijs en in de recreatiesector. Wij kennen de kneepjes van het inrichtingsvak, volgen de ontwikkelingen en zijn vaak trendsetter. Wij zorgen voor transparante offertes met concurrerende prijzen en een efficiënte uitvoering. Wij denken mee over akoestiek, ergonomie en kabelmanagement. Ons motto: afspraak is afspraak! Ieder project, klein of groot, krijgt al onze aandacht.

1

Inventarisatie

We maken kennis op locatie en kruipen in de huid van de klant. Wat is het DNA van de organisatie, welke visuele identiteit past daarbij? Wat zijn de bouwkundige (on)mogelijkheden? Wat zijn de wensen van werknemers of bewoners? We laten voorbeelden van onze projecten zien, we luisteren en inspireren. Een goede inventarisatie is de start van een prachtig totaalconcept.

2

Ontwerp

De inventarisatie is de basis voor het ontwerp. Dat begint met een vlekkenplan voor de grove indeling. Een inrichting die ruimte biedt aan alle activiteiten. Dan volgt een voorlopig ontwerp waarin de vormentaal van de organisatie spreekt en de kleuren tot leven komen. We vertalen de huisstijl in een prettige, comfortabele werkomgeving. Duurzaam en dynamisch, om gezond te werken.

3

Uitvoering

Na goedkeuring van het ontwerp, start Nomax Project de uitvoering. We strippen de oude inrichting en bouwen deze opnieuw op, met grote zorg voor details. Communicatie met betrokkenen en een uitstekende planning zijn bij projectinrichting doorslaggevend. Wij sturen aan om tijd, budgetten en mensen op één lijn te krijgen. We werken met passie aan het door jou gewenste resultaat.

4

Nazorg

Wij hebben graag tevreden klanten. Vandaar dat we nazorg belangrijk vinden. Zijn er aanvullende vragen, zoals over klimaatinstallaties of meubilair? Staan er nog dingen op het wensenlijstje? Of is er een onvolkomenheid? Nomax Project lost het voor je op. Wij creëren werkgeluk. Dat betekent ook betrokken blijven als partner voor jouw projectinrichting. De koffie staat klaar!

Klant aan het woord

Loading...
Loading...

Professionals in projectinrichting

Professio­nals in project­inrichting

Van conceptueel ontwerp tot volledige projectinrichting: Nomax Project & Partners regelt het voor je. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in het uitvoeren en managen van projecten voor kleine en grote afnemers. Van een enkele bureaustoel tot het turnkey inrichten van een pand, inclusief bouwkundige aanpassingen. Wij zijn ervan overtuigd dat comfort, sfeer en een gezonde werkomgeving bijdragen aan werkgeluk. Nomax Project denkt graag met je mee over optimale inrichting, levert snel en biedt één aanspreekpunt.