Diensten

Contact button Nomax Project Projectinrichter
Contact button Nomax Project Projectinrichter

home / diensten / slim herinrichten

slim herinrichten

Goede projectplanning

Bij slim herinrichten is een goede projectplanning doorslaggevend in het succes. U kunt op Nomax Project rekenen vanaf doelgroepenonderzoek en ontwerp tot calculatie en uitvoering. Wij schakelen soepel in het totale traject en zorgen intussen voor heldere communicatie naar alle betrokkenen. Het primaire proces van je organisatie moet doorgaan.

Compleet plan en kosteninzicht

Aan het einde van de conceptfase ligt er een complete offerte, waarmee de totale kosten inzichtelijk zijn. Nomax Project is een ervaren projectinrichter, wij houden dus rekening met hybride werken, klimaatbeheersing, akoestiek, lichtplan en kabelmanagement. Dit nemen wij waar nodig in de plannen voor de herinrichting mee.

Projectuitvoering

Wij verzorgen de complete uitvoering. Duurzaam gebruik van materialen zit daarbij in onze genen. Nomax Project heeft contact met alle fabrikanten, leveranciers en uitvoerders, van ontwerp tot gebruiksklare oplevering. We verbouwen, stofferen en richten in. Daar heb je geen omkijken naar. Bij uitvoeren horen wat ons betreft ook uitruimen en afvoeren van oud meubilair.

Klant aan het woord

Loading...
Loading...

Daadkrachtig in diensten

Daad­krachtig in diensten

Nomax Project regelt de projectinrichting van ontwerp tot volledige realisatie. We zitten graag vanaf het begin aan tafel om mee te denken. In de conceptfase komen we van vlekkenplan naar definitief ontwerp. Nomax Project verzorgt de materialisatie en het kleurenplan. We bekijken wat aan meubilair, wanden, vloeren, gordijnen en andere inrichting nodig is. We pakken de uitvoering daadkrachtig op en werken duurzaam. Wij creëren werkgeluk op kantoor, in de zorg, het onderwijs en de recreatiesector.