Projecten

Contact button Nomax Project Projectinrichter
Contact button Nomax Project Projectinrichter

Robuust en onderhoudsvrij

Robuust en
onderhoudsvrij

In recreatie en horeca zijn robuust, makkelijk onderhoud, veiligheid en goede akoestiek de sleutelwoorden. Meubilair en vloerbedekking worden intensief gebruikt door veel mensen. Dus alles moet tegen een stootje kunnen, goed schoon te maken zijn en voldoen aan de hoogste eisen van brandveiligheid. Nomax Project heeft ruime ervaring in projecten voor de recreatiebranche en kan je hierin deskundig adviseren.

Sfeer en comfort

Sfeer en comfort

Sfeer en comfort zijn de andere vereisten voor een geslaagde projectinrichting. Bezoekers in de recreatie en horeca willen zich thuis voelen, zodat ze blijven terugkomen. Zij zijn de ambassadeurs voor jouw organisatie. Nomax Project heeft hier het juiste meubilair en de beste stoffering voor. Wij verzorgen de hele projectinrichting, eventuele bouwkundige werkzaamheden, schilderwerk, vloeren en lichtplan. We denken met je mee in vernieuwende, duurzame oplossingen.

Nomax Project biedt verschillende diensten voor de recreatiebranche: conceptueel ontwerpen, slim herinrichten, verhuizen en inrichten, duurzaam inrichten, Het Gezonde Kantoor.