Diensten

Contact button Nomax Project Projectinrichter
Contact button Nomax Project Projectinrichter

home / diensten / het gezonde kantoor

Het gezonde kantoor

Vijf deskundige ondernemers

Wij bieden de diensten van Het Gezonde Kantoor. Een samenwerking van vijf deskundige ondernemers die de krachten hebben gebundeld om jouw kantoor gezond te maken en te houden! Het hedendaagse kantoor is veel meer dan kamers met bureaus. Voor elke activiteit die je uitvoert op het werk moet er een geschikte plek zijn.

Flexibel, veilig en thuis

Sleutelwoorden als thuis voelen, veiligheid, gezondheid en flexibele inzetbaarheid nemen wij vanuit onze ervaring mee. Desgewenst schakelen we onze partners van Het Gezonde Kantoor in. Nomax Project verzorgt hierin de projectinrichting, onze partners kunnen je helpen met onder meer een gezond bedrijfsrestaurant of een RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie).

Gezonde werkplek

Nomax Project helpt je graag aan gezonde werkplekken, op kantoor of thuis. Plekken die maximaal geschikt en aanpasbaar zijn aan de gebruiker. Hybride werken betekent op kantoor meer ruimte voor ontmoeting en ook thuis een Arbo-geschikte werkplek. Hier ligt onze expertise. Laat ons de ideale werkplekken voor jou creëren!

Klant aan het woord

Loading...
Loading...

Daadkrachtig in diensten

Daad­krachtig in diensten

Nomax Project regelt de projectinrichting van ontwerp tot volledige realisatie. We zitten graag vanaf het begin aan tafel om mee te denken. In de conceptfase komen we van vlekkenplan naar definitief ontwerp. Nomax Project verzorgt de materialisatie en het kleurenplan. We bekijken wat aan meubilair, wanden, vloeren, gordijnen en andere inrichting nodig is. We pakken de uitvoering daadkrachtig op en werken duurzaam. Wij creëren werkgeluk op kantoor, in de zorg, het onderwijs en de recreatiesector.