Projecten

Contact button Nomax Project Projectinrichter
Contact button Nomax Project Projectinrichter

Leren en spelen

Leren en spelen

In het onderwijs moeten leerlingen zich in een prettige sfeer kunnen ontwikkelen. In de huidige schoolgebouwen komen leren en spelen samen. In het hoger onderwijs gaat het om studeren en ontmoeten. Dat stelt eisen aan uitstraling, mogelijkheden en flexibiliteit van ruimtes. Nomax Project zorgt voor een kleurrijke, eigentijdse inrichting met oog voor veiligheid en hygiëne.

Onderwijs van de toekomst

Onderwijs van
de toekomst

Wij denken mee over flexibel inzetbaar meubilair, over studeer- en presentatieruimtes. Nomax Project levert verrijdbare kasten en wanden. Die maken de ruimte geschikt voor verschillende soorten onderwijs, voor kleine of grote groepen. Met weinig moeite kan het onderwijspersoneel de ruimte weer aanpassen aan de volgende vorm van onderwijs. Wij denken graag met je mee over onderwijs op maat en het nieuwe leren. We leveren een inrichting die past bij het onderwijs van de toekomst.

Nomax Project biedt verschillende diensten voor het onderwijs: conceptueel ontwerpen, slim herinrichten, verhuizen en inrichten, duurzaam inrichten, Het Gezonde Kantoor.