Projecten

Contact button Nomax Project Projectinrichter
Contact button Nomax Project Projectinrichter

Huiselijke sfeer

Huiselijke sfeer

In de zorg is een prettige, huiselijke sfeer belangrijk. Zeker in verzorgingshuizen, waar mensen lang of zelfs permanent verblijven. Nomax Project draagt bij aan een uitstraling waarin bewoners en medewerkers zich thuis voelen. Kleur, vorm en materiaalgebruik van meubilair en vloer-, wand- en raambekleding spelen hierin een grote rol. Uiteraard staan daarbij in de zorg makkelijk onderhoud, brandveiligheid en hoge hygiëne-eisen voorop. Naast ergonomie en een gezonde werkomgeving voor zorgmedewerkers.

Herkenbaar zorgconcept

Herkenbaar
zorgconcept

Nomax Project heeft ruime ervaring in projecten voor zorginstellingen. Wij kunnen voor jouw organisatie desgewenst een compleet inrichtingsconcept ontwikkelen. Een concept waarbij alle huizen van de instelling een fijne, herkenbare sfeer krijgen. Met keuzes in vloerbedekking, gordijnen en meubels. In mooie, warme combinaties die zorgen voor een thuis in het woonzorghuis. Desgewenst ontwikkelen we een webshop ter inspiratie. We laten je graag voorbeelden zien.

Nomax Project biedt verschillende diensten voor de zorg: conceptueel ontwerpen, slim herinrichten, verhuizen en inrichten, duurzaam inrichten, Het Gezonde Kantoor.