Diensten

Contact button Nomax Project Projectinrichter
Contact button Nomax Project Projectinrichter

home / diensten / duurzaam inrichten

Duurzaam inrichten

Duurzame inzet

Duurzaam inrichten betekent een inrichting die duurzame inzet van medewerkers stimuleert en bijdraagt aan een groene aarde. Nomax Project stimuleert dynamiek op de werkvloer. Dit doen we door een werkomgeving te creëren die ontmoeten faciliteert en die collega’s stimuleert om te bewegen. De basis voor gezonder werken. We kijken daarbij ook naar de mogelijkheid van flexibele systemen voor de inrichting, zodat ruimtes toekomstbestendig zijn. Denk aan systeemwanden of room-in-roomconcepten.

Duurzame materialen

Duurzaam houdt bij ons ook in dat we werken met materialen die langer meegaan of herbruikbaar zijn. Zo zetten wij refurbished meubilair in en meubilair uit circulaire materialen, zoals gordijnstoffen van PET-flessen of garens van visnetten. Nomax Project heeft het allemaal in huis. Wij werken vaak met tapijttegels die we weer ter recycling aanbieden aan de fabrikant. Hout komt bij ons vanzelfsprekend uit duurzaam beheerde bossen. En we werken waar mogelijk met lokale partijen. Ook dat is duurzaam.

Duurzaam afval scheiden

Het afval is de nieuwe grondstof. Bij verbouw of renovatie zorgen wij zoveel als mogelijk voor het netjes scheiden van afvalstromen. Zo krijgen glas, aluminium, ijzer en hout als grondstof weer een nieuw leven. Het inleveren van ijzer, aluminium en koper levert daarnaast financieel voordeel op voor je project. Dat geldt ook steeds vaker voor producten, zoals een stoel die statiegeld oplevert als je deze weer inlevert bij de fabrikant. Wist je dat veel producten tegenwoordig een grondstoffenpaspoort hebben? Daarin staat uit welke grondstoffen het product bestaat. Zo weet je precies wat je koopt, dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt en of er gerecyclede materialen zijn gebruikt.

Duurzame partner

Vraag ons naar de mogelijkheden om duurzame materialen in te zetten. We hebben ook Hemp stoelen met een kuip van uniek biomateriaal en PET-felt wandbekleding in vele mooie kleuren. De producten zijn niet alleen prachtig, de inzet van duurzame materialen helpt je om het BREEAM-certificaat te behalen. Een aantoonbaar bewijs voor de duurzaamheidsprestaties van jouw gebouw. Nomax Project is graag je duurzame partner in complete inrichting.

Klant aan het woord

Loading...
Loading...

Daadkrachtig in diensten

Daad­krachtig in diensten

Nomax Project regelt de projectinrichting van ontwerp tot volledige realisatie. We zitten graag vanaf het begin aan tafel om mee te denken. In de conceptfase komen we van vlekkenplan naar definitief ontwerp. Nomax Project verzorgt de materialisatie en het kleurenplan. We bekijken wat aan meubilair, wanden, vloeren, gordijnen en andere inrichting nodig is. We pakken de uitvoering daadkrachtig op en werken duurzaam. Wij creëren werkgeluk op kantoor, in de zorg, het onderwijs en de recreatiesector.