Diensten

Contact button Nomax Project Projectinrichter
Contact button Nomax Project Projectinrichter

home / diensten / conceptueel ontwerpen

conceptueel ontwerpen

Inventarisatie

Een conceptueel ontwerp begint met een inventarisatiefase. Wat wil de klant, wat is er nodig en wat is er mogelijk? Vanuit onze ervaring stellen we een vlekkenplan en een indelingsplan op. Een pand moet een verhaal vertellen, een gezonde en prettige werkomgeving bieden aan medewerkers, en klanten moeten zich er thuisvoelen. Vormen en kleuren uit de huisstijl laten we terugkomen in het interieur.

Materialisatie

Daarna start de materialisatie. Welke stoffen, welk behang, welke vloeren en welk meubilair moeten er komen? Tijdens het traject voeren we steeds overleg. Nomax Project heeft geselecteerde partners, zodat kwaliteit en levering gegarandeerd zijn.

Visualisatie

We visualiseren de plannen met 2D- en 3D-presentaties, zodat je gevoel krijgt bij de nieuwe werkomgeving. Nomax Project maakt een begroting voor het ontwerptraject, dat we in mindering brengen als de uitvoering doorgaat. Alle presentaties, materialisatie en visualisaties vormen samen het conceptueel ontwerp. Een stevige basis voor de uitvoering.

Het DNA van je organisatie

Je wilt een inrichting die naadloos aansluit bij jou, jouw doelen en vooral jouw mensen. Een inrichting die past bij het DNA van je organisatie. Modern en eigentijds, inspirerend en functioneel. Nomax Project gelooft in activiteiten-gerelateerd werken. Elke activiteit op een dag vraagt een aangepaste ruimte. Bellen, brainstormen of in stilte werken: het vraagt steeds een andere inrichting. Nomax Project heeft ruime ervaring in inrichting van ruimten, afgestemd op de behoefte en smaak van werknemers, bewoners of recreanten. Voeg daarbij de saus van kleuren en vormen uit de huisstijl en je hebt hét recept voor jouw projectinrichting. Perfect passend bij het DNA van je organisatie.

Klant aan het woord

Loading...
Loading...

Daadkrachtig in diensten

Daad­krachtig in diensten

Nomax Project regelt de projectinrichting van ontwerp tot volledige realisatie. We zitten graag vanaf het begin aan tafel om mee te denken. In de conceptfase komen we van vlekkenplan naar definitief ontwerp. Nomax Project verzorgt de materialisatie en het kleurenplan. We bekijken wat aan meubilair, wanden, vloeren, gordijnen en andere inrichting nodig is. We pakken de uitvoering daadkrachtig op en werken duurzaam. Wij creëren werkgeluk op kantoor, in de zorg, het onderwijs en de recreatiesector.