Diensten

Contact button Nomax Project Projectinrichter
Contact button Nomax Project Projectinrichter

home / diensten / verhuizen en inrichten

Verhuizen en inrichten

Conceptueel ontwerp

Nomax Project is graag jouw totaalpartner bij verhuizing en inrichting. Het traject begint met een conceptueel ontwerp. We maken een vlekkenplan en een inrichtingsplan voor de nieuwe locatie. Zijn er wensen voor hybride werken, welke budgetten zijn er en welke bouwkundige werkzaamheden zijn nodig, welk meubilair gaat er mee of wil je vernieuwen?

Totale verbouwing

Wij verzorgen ook de bouwkundige-, loodgieters- en installatiewerkzaamheden. Nomax Project heeft hiervoor enkele geselecteerde partners. Wij voeren uit, sturen aan en overleggen met jou over de voortgang. Jij hebt één aanspreekpunt tijdens het hele traject.

Projectinrichting

Na de verbouwing volgt de projectinrichting. Nieuwe meubels, eigentijdse stoffering en frisse werkplekken. Bij de inrichting houden we rekening met het DNA van je organisatie. Een uitstraling die bij jouw organisatie past. Na afronding blijven wij jouw aanspreekpunt voor de inrichting én het oplossen van vragen. Eenmaal bekend met het DNA van de organisatie zijn wij ook voor vervolgprojecten graag je partner.

Klant aan het woord

Loading...
Loading...

Daadkrachtig in diensten

Daad­krachtig in diensten

Nomax Project regelt de projectinrichting van ontwerp tot volledige realisatie. We zitten graag vanaf het begin aan tafel om mee te denken. In de conceptfase komen we van vlekkenplan naar definitief ontwerp. Nomax Project verzorgt de materialisatie en het kleurenplan. We bekijken wat aan meubilair, wanden, vloeren, gordijnen en andere inrichting nodig is. We pakken de uitvoering daadkrachtig op en werken duurzaam. Wij creëren werkgeluk op kantoor, in de zorg, het onderwijs en de recreatiesector.