Hoe komen hybride werken, een gezond kantoor en ontmoeten bij elkaar in een passende kantooromgeving? De vraag die veel directies zich tegenwoordig stellen. Nomax Project kan met een conceptueel ontwerp goed laten zien wat er kan. Hoe gaat het traject in zijn werk?

Inventarisatie

Een conceptueel ontwerp begint met een inventarisatiefase. Wat wil de klant, wat is er nodig en wat is er mogelijk? Met het ontwerpteam verdiepen we ons in het DNA van de organisatie en gaan we op zoek naar de wensen en eisen. Een pand moet een verhaal vertellen, een gezonde en prettige werkomgeving bieden aan de medewerkers en klanten moeten zich er thuisvoelen.

Vlekkenplan en indeling

Op basis van de inventarisatie stellen we dan een vlekkenplan en een indelingsplan op. Als Nomax Project willen we beweging en ontmoeting stimuleren en in het conceptueel ontwerp creëren we dus dynamiek. We bieden, afhankelijk van de wensen van de klant, faciliteiten voor gasten, zoals vergaderzalen en mogelijkheden voor hybride werken. Denk aan concentratieplekken, flexplekken en plekken om elkaar formeel en informeel live en hybride te ontmoeten. Het hedendaagse kantoor, wat op activiteit gerelateerd werken is gebaseerd is veel breder geworden dan alleen kamers met bureaus. Voor elke activiteit die je uitvoert op het werk moet er een geschikte omgeving zijn.

Vitale werkomgeving

Nomax Project gaat daarbij voor duurzaamheid. Een gezonde, vitale werkomgeving helpt daar uitstekend bij. We brengen in kaart welke meubels en materialen her te gebruiken zijn op een nieuwe of verbouwde locatie. Goed in het kader van circulariteit en voor de portemonnee. Verder brengen wij de diensten van Het Gezonde Kantoor verder onder de aandacht. Een samenwerking waarin we met vijf deskundige ondernemers de krachten hebben gebundeld om uw kantoor gezond te maken en te houden!

Materialisatie

Gedurende het traject van conceptueel ontwerp voeren we tussentijds overleg en presenteren we de vooruitgang om te kijken of we op de goede weg zitten. Daarna start de materialisatie. Welke stoffen, welk behang, welke vloeren en welk meubilair moeten er komen? Maar ook inrichtingselementen zoals glas en systeemwanden, een lichtplan en desgewenst meedenken in de E en W-installatie brengen we in kaart. Nomax Project heeft enkele geselecteerde partners met wie wij samenwerken, zodat kwaliteit en levering gegarandeerd zijn.

Visualisatie

We visualiseren de plannen met 2D-presentaties, waarop de zonering en routing goed te zien zijn. De 3D-presentaties geven echt een gevoel bij de nieuwe werkomgeving. Afhankelijk van de grootte van het project maken we ook mock-ups of richten een proefruimte in. Nomax Project maakt van tevoren een begroting voor het ontwerptraject, dat we in mindering brengen als de uitvoering doorgaat. Alle presentaties, materialisatie en visualisaties vormen tezamen het conceptueel ontwerp dat een stevige basis is voor de uitvoering. Een goed begin is nu eenmaal het halve werk.

Ook een duurzaam en gedragen plan voor uw nieuwe werkomgeving of kantoor? Neem contact op met Nomax Project!

Delen

Meld je aan voor de Nomax Nieuwsbrief