Een nieuwe website die weer helemaal voldoet aan de standaarden van deze tijd is best veel werk!

Het afgelopen half jaar is er hard gewerkt aan de nieuwe website van Nomax Project om dit goed te doen hebben we een team samen gesteld van experts die ons daarbij naar volle tevredenheid hebben geholpen.

SEO  

Oftewel search engine optimization waar je tegenwoordig niet meer omheen kunt, maar wat voor veel mensen toch best een ingewikkeld onderwerp is. Voor ons is dat niet anders. We zijn daarom ook ontzettend blij met de hulp van Rianne Verheijen van Online Tigers
Rianne heeft ons tijdens een sessie doorgezaagd over de verhalen die we willen vertellen en heeft daarin geadviseerd op welke wijze we dat het beste kunnen doen.

Grafische vormgeving en bouwen

Beelden vertellen meer dan duizend woorden en dat geldt zeker voor de mooie projecten waar we graag meer over vertellen en vooral laten zien. Dan is het fijn om Ine van leeuwen van Ien! Grafische Vormgeving aan je zijde te hebben.
Ine is al vanaf de start van Nomax Project betrokken bij alle uitingen waarin vormgeving belangrijk is. Van het logo, nieuwsbrieven, brochures tot aan de creatieve campagnes die we de afgelopen jaren hebben verzonden, Ien! was erbij betrokken.
Om die beelden volgens een bepaald systeem dan ook werkelijk om te zetten naar een website die er tof uitziet, maar ook nog overzichtelijk blijft, is het fijn om vanaf een ontwerp te kunnen communiceren met de bouwers van de website. In dit geval werkt Ine samen met Barry Boerma van Boerma Reclame die obv het ontwerp en de input van het seo-advies aan de slag kon met het bouwen van de website. Tussentijds hebben we een aantal momenten ingebouwd om met het team te evalueren en indien nodig op tijd nog aanpassingen en extra wensen door te voeren.

Beeld en tekst

Als het raamwerk van de website staat en de vormgeving omgezet is vanaf het ontwerp naar een testomgeving, kan er verder gewerkt worden aan de inhoud. Dat betekent dat de website gevuld moet worden met het prachtige beeldmateriaal wat er de afgelopen jaren al geschoten is, maar uiteraard ontbreken er hier en daar wat treffende beelden. Daarvoor zijn we op pad geweest met onze fotograaf zodat we de website daarmee verder konden vullen.

“Mensen lezen niet” is iets wat mij in ieder geval altijd verteld is en dat de teksten dus kort en bondig moeten zijn. Maar hoe pak je dat aan als je zoveel te vertellen hebt? De kunst van het weglaten en kort maar toch treffend schrijven van de verschillende boodschappen laat ik dan ook graag over aan de experts. Gelukkig zit Nomax Project gevestigd in het pand van Beguin Media en is het fijn om Evelien Beguin in de buurt te hebben om ons daarin te voorzien.

We zijn live!

Een aantal weken geleden was het dan eindelijk zover, we gaan live! In zo’n livegang zijn er toch altijd nog zaken die niet geheel volgens planning verlopen en daar is door de leden van het team prima op ingespeeld. Naast het bekendmaken op de socials hebben we er ook voor gekozen om deze livegang in het Haagsche wat kracht bij te zetten door op het grote billboard langs de A12, bij het in en uitrijden van Den Haag, wat in de volksmond ook wel de zuurstok wordt genoemd, hiervoor extra aandacht te vragen. Of dit echt gaat leiden tot meer bezoekers aan de website of wellicht een nieuwe klant? De tijd zal het leren, maar dat we trots zijn dat mag iedereen weten!

Delen

Meld je aan voor de Nomax Nieuwsbrief