Er is niets leuker dan een dagje inspiratie opdoen in een toffe inspirerende omgeving!

Van 29 tm 31 mei was er weer het jaarlijkse toonaangevende vakevenement voor interieurdesign in Nederland. De Design District was ook deze keer weer in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam dé plek waar professionals uit de interieurbranche samenkomen om de laatste ontwikkelingen in de sector te ontdekken, contacten te leggen en geïnspireerd te raken. De beursvloer was gevuld met presentaties van ongeveer 200 in- en outdoor merken.

Overdragen van kennis aan een jongere generatie

Sinds een aantal weken heeft Nomax Project hulp van stagiaire Demi die gedeeltelijk bij ons en voor de overgrote deel stage loopt bij samenwerkingspartner Interior People. Hoe leuk is het dan om gezamenlijk naar de beurs te gaan om inspiratie op te doen voor de lopende projecten en tegelijkertijd kennis over te dragen aan de jongere generatie. Kennis over manieren van produceren, de verschillende materialen, producten en fabrikanten.

Opdoen van nieuwe en onderhouden van bestaande contacten

Ondanks dat we al even meelopen kom je toch altijd weer nieuwe producten tegen waarvan het interessant genoeg is om na de beurs een afspraak te maken om nader kennis te maken en verder op de hoogte gebracht te worden over de mogelijkheden van deze producten. Maar op 1 zo’n dag loop je uiteraard ook veel bestaande leveranciers en relaties tegen het lijf waardoor de beurs een hele efficiënte manier van tijdbesteding is en dit enorm veel reisbewegingen scheelt.

Korte impressie

Het was leuk om er weer te zijn en de mensen die er waren hadden er zin in waardoor de sfeer op de beurs top was.  De eerste afspraken nav de beurs zijn inmiddels al gemaakt en volgend jaar zijn we weer van de partij! Hieronder een korte impressie van wat er te zien was.

Delen

Meld je aan voor de Nomax Nieuwsbrief