Weet je dat goede koffie gelukkig maakt? Bij Nomax Project doen we hier nog een schepje bovenop. We schenken koffie van Capriole die een goed doel steunt. Zo maken we niet alleen jou als bezoeker van onze showroom, maar ook de Stichting Ambulance Wens regio Den Haag blij.

Als Haagse ondernemer kiezen wij natuurlijk voor een Haags Bakkie. Niet dat dit half gevuld is, het is juist volle en zoete koffie. De koffie is goed in balans en je proeft tonen van melkchocolade, karamel en hazelnoot. Haags Bakkie is klimaatneutraal geproduceerd en Fairtrade gecertificeerd. Wij steunen graag dit prachtige initiatief van Capriole, dé koffiespecialist uit de hofstad. Zij steunen ieder jaar een Haags goed doel dat extra support kan gebruiken. In 2024 gaat de opbrengst naar Stichting Ambulance Wens regio Den Haag.

(H)eerlijke koffie

Van elke verkochte zak Haags Bakkie gaat één euro naar het gekozen goede doel. Zo drink je bij Nomax Project niet alleen de lekkerste koffie, maar steun je ook een lokaal goed doel. Bovendien is de koffie op een eerlijke manier ingekocht bij koffieboeren in Brazilië, Peru, Guatemala en Honduras. Capriole brandt de koffie extra langzaam, wat zorgt voor de delicate smaaksensatie.

De aanpak van Capriole sluit aan bij de werkwijze van Nomax Project: een simpele en effectieve benadering. Luisteren naar de specifieke wensen van klanten en producten aanbieden die daarbij passen. Capriole biedt hiermee de beste koffievoorziening op maat. En dat is precies wat wij ook doen: onze klanten voorzien van uitstekende producten en service.

Het begin van werkgeluk

Wij creëren werkgeluk! Door een werkomgeving die past, die lekker voelt en die de link legt met jouw doelen. Die helpt een aantrekkelijke werkgever te zijn. Een werkomgeving waarin een goede koffievoorziening niet mag ontbreken. Weet je dat goede koffie gelukkig maakt? Dat Haags Bakkie krijg je vast van ons, maak snel een afspraak bij Nomax Project!

Haags Bakkie, Capriole, Nomax project

Delen

Meld je aan voor de Nomax Nieuwsbrief