‘De combinatie van tekenen en ontwerpen aan de ene kant, en materialisering van het ontwerp aan de andere kant, maakt deze stage zo interessant’. Dat zegt Demi, stagiaire van het Hout- & Meubileringscollege in Amsterdam. Zij loopt mee bij Nomax Project en Interior People.

Interior People is een interieurstudio met wie wij op structurele basis samenwerken. Ook nu weer in een mooi project voor het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis (IISG). Wereldwijd is dit een van de voornaamste datacentra op het gebied van sociaal-economische geschiedenis. Demi kijkt mee bij Interior People om meer te leren over het tastbaar maken van een merk en dit te verbinden aan de doelgroep.

Ontwerp vertalen

Bij Nomax Project leert zij een ontwerp te vertalen in materialen en meubilair. ‘Onlangs heb ik een inventarisatielijst gemaakt van alle materialen in de showroom aan de Westvlietweg. Ik heb gegevens gecheckt bij fabrikanten en krijg zo een goede indruk van de mogelijkheden in stoffen, vloeren, patronen en kwaliteiten’, aldus Demi.

Mooie kans!

‘Het gezamenlijke project voor IISG in Amsterdam biedt daarbij de mogelijkheid meteen in de praktijk mee te lopen.’ Demi werkt zo op het kruispunt van theorie en praktijk, en van ontwerp en materialisatie. ‘Een mooie kans!’

Toekomstgericht

Bij Nomax Project vinden we het belangrijk jong talent een kans te geven. Dat doen we graag samen met partners als Interior People. Zij creëren designs die prikkelen, leven en emoties oproepen in de werkomgeving. Zo kunnen we ook in de toekomst projecten inrichten die comfortabel zijn en functionaliteit bieden, met de juiste uitstraling voor onze klant. Jong geleerd, is oud gedaan.

Stagiaire, Nomax project, projectinrichting, interieurontwerp, creatief interieurconcept

Delen

Meld je aan voor de Nomax Nieuwsbrief