Over Nomax Project

Door mijn jarenlange ervaring in het uitvoeren en managen van projecten heb ik veel kennis van zaken over projectinrichting. Deze ervaring en kennis zet ik in bij alle  projecten van Nomax Project. Ik zit graag als een spin in het web, stuur leveranciers en uitvoerders aan en fungeer voor mijn klanten als adviseur en probleemoplosser.

Projectinrichting Lavoir
Nomax Project is agent van Projectinrichting Lavoir. Hierdoor beschik ik over de producten, faciliteiten, inkoop en backoffice van een efficiënte organisatie. Gekoppeld aan mijn flexibele, snelle werkwijze, realiseer ik altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding voor uw project.

Werkwijze
Ik ben graag uw inrichtingsadviseur. Ik zorg voor transparante offertes met concurrerende prijzen en een efficiënte uitvoering, volgens het principe: afspraak is afspraak. Ieder project krijgt al mijn aandacht. U hebt één aanspreekpunt, zodat we snel kunnen schakelen. Of het nu gaat om turnkey, het compleet verzorgen van uw totale (her)inrichting of om het vervangen van vloerbedekking, raambekleding of meubilair. Bovendien denk ik ook graag mee in vraagstukken over akoestiek, ergonomie en kabelmanagement. Allemaal belangrijke onderdelen van een prettig werk-, zorg-, onderwijs- en recreatieklimaat.

Nomax Project realiseert projecten met een groot netwerk van specialisten: zzp’ers en montagebedrijven. Daarin zoeken we steeds naar de beste combinatie om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Wat klanten zeggen over Nomax Project
Raymond heeft perfect aangevoeld wat wij wilden met de school.

Raymond is een projectinrichter die sterk met de klant meedenkt. Hij is helder en open in zijn communicatie, en wil duidelijk een relatie voor de lange termijn opbouwen.

Wij zijn zeer content met de manier waarop Raymond ons heeft geadviseerd. Hij is deskundig en zeer servicegericht.’

Ik heb Raymond leren kennen als een integere en vakkundig man. Heeft veel kennis van zaken en weet waar hij het over heeft, staat met beide benen in de markt en weet heel goed wat er speelt.

Raymond is goed in staat aan te voelen wat belangrijk is voor een opdrachtgever en weet daar snel en kundig naar te handelen.

Raymond dacht mee en kwam met oplossingen bij zich voordoende problemen op een creatieve wijze, werkte prettig samen met de andere aanbieders van diensten en was zeer flexibel.

De samenwerking met Raymond en zijn team heb ik als zeer prettig ervaren. Raymond denkt goed mee heeft een flexibele houding en een juiste manier van communiceren.

Lees hier uitgebreidere aanbevelingen.