AirFi is een reistechnologiebedrijf dat is opgericht door mensen die groot denken en graag plezier maken. Het bedrijf vestigde zich dan ook in een aansprekend kantoorpand in Den Haag: het Van Bylandt Huis. Projectinrichting Lavoir werd gevraagd om het complete ontwerp en de inrichting van het AirFi-kantoor voor haar rekening te nemen. Oranje én luchtvaart vormden de inspiratie voor een prachtig resultaat.

Het Van Bylandt Huis uit 1935 werd in 2014 al helemaal aangepast aan de huidige tijd. Het is gestript en opnieuw opgebouwd, met grote zorg en aandacht voor het behoud van de originele details. Naast de look & feel, is er extra aandacht besteed aan de klimaatinstallaties en zijn zonnepanelen geïnstalleerd. AirFi vond hier een uitstekende uitvalsbasis en wilde met zijn kantoor graag aansluiten op zijn eigen bedrijfsvisie én bij het prachtige Van Bylandt Huis.

Ontwerp, bouw én inrichting

In Projectinrichting Lavoir en Nomax Project vond AirFi de ideale combinatie van ontwerp, uitvoering en bouwkundige aanpak. Uitgangspunt voor het ontwerp waren de visie en historie van AirFi. Het bedrijf biedt luchtvaartmaatschappijen en spoorwegexploitanten hoogwaardig entertainment en winkelen aan boord voor hun passagiers. Een paar uur op stoel 22A moet zijn alsof je je waant in een moderne shopping mall, met films, online winkels of een bezoek aan de foodcourt. In 2012 lanceerde AirFi zijn eigen Connected Crew mPoS-platform (mobiel verkooppunt), met succes. Inmiddels heeft AirFi klanten op vijf continenten en regionale kantoren over de hele wereld. Het mooiste kantoor staat natuurlijk in Den Haag!

Oranje details

AirFi is opgericht in Nederland, wat al het oranje verklaart. Projectinrichting Lavoir koos deze frisse kleur voor enkele van de wanden, het kantoormeubilair en de zitjes. De schuine kap van het monumentale pand was een uitdaging voor het plaatsen van glazen scheidingswanden. Lavoir en Nomax gingen samen graag die uitdaging aan, zodat een moderne kantoorruimte is ontstaan met behoud van originele balken.

Landingsbaan

De werkplekken hebben met de landingsbaan langs de bureaus een super originele look gekregen. ‘A walk in the sky’, perfect passend bij de visie van AirFi. Projectinrichting Lavoir zorgde samen met Nomax Project voor de indeling met metal studwanden, de glazen scheidingswanden, het schilderwerk, de maatwerk – oranje! – keuken en de vloeren. Een mix van moderne tapijttegels en bedrukt vinyl leverden een fris en warm resultaat op.

Werkgeluk

Wij vinden dat AirFi helemaal gelijk heeft, als ze zeggen dat gelukkige medewerkers leiden tot gelukkige klanten. Wij hopen met deze leuke, comfortabele en fijne werkomgeving te hebben bijgedragen aan dat werkgeluk!

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project