Schoeller Allibert is Europa’s grootste fabrikant van kunststof kratten en containers met meer dan 25 kantoren en productielocaties wereldwijd. Op de 17e verdieping van het kantoor in Hoofddorp heeft Schoeller Allibert uitzicht op stijgende en dalende vliegtuigen van Schiphol. Daar wilde het bedrijf een boardroom met uitstraling, vergaderkamers en meer kantoorruimte.

Klassieker: Aluminium Chair van Vitra

Projectmanager Marijn van Wijck vroeg naar aanleiding van eerdere goede ervaringen Nomax Project offerte te doen op basis van het ontwerp van de architect van de klant. Nomax Project offreerde een echte klassieker als stoel in de boardroom voor Schoeller Allibert: de Aluminium Chair van Vitra.

Kantoormeubilair, zonwering, kabelmanagement

Verder richtte Nomax Project ergonomische werkplekken in met meubilair van het Nederlandse Drentea, dat veel aandacht besteedt aan efficiency en duurzaamheid. Ook leverden we vergadertafels met een andere design stoel van Hay: About a Chair kuipstoelen, met gestoffeerde zitting met een stof van het Deense Kvadrat. Als vloerbedekking in de boardroom werden PVC tegels van 2tec2 gelegd, geweven vinyl, gemakkelijk in onderhoud, slijtvast en vlekbestendig. Daarnaast nog tapijttegels van Interfaceflor, zonwering van Bandalux, lampen van Kartell en kabelmanagement maakten het project compleet.

Het werk gaat door tijdens de verbouwing

Een complicerende factor in dit project was de verbouwing en inrichting terwijl de medewerkers van Schoeller Allibert door konden blijven werken. Vooral met vloerbedekking leggen is dat altijd puzzelen en vooral goed communiceren. Ook dit keer is dat goed verlopen.

Ron Bijkersma van Schoeller Allibert over Nomax Project
”Onze huisvestingsadviseur raadde ons aan om ons huisvestingsprojekt met Raymond Harmsen , eigenaar van Nomax Project & Partners, te doen. Een verbouwing van ons hoofdkantoor in Hoofddorp en een volledige herinrichting. Dat is een uitstekend advies geweest. Alles verloopt in een vlot tempo en Raymond houdt zelf ook de voortgang strak in de gaten. Tussendoor loop je altijd tegen zaken aan die iets anders uitpakken. Dan is Raymond de man die je erbij wilt hebben. Zeer deskundig, zakelijk maar vooral ook nuchter en realistisch in zijn advisering en een fantastisch eindresultaat. Hij is vooral goed in staat om vanuit de klant mee te denken en bewaakt hierbij de budgetafspraken zorgvuldig. Zou de volgende keer, zonder enige twijfel, Nomax weer inhuren.

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project