Dat zit lekker! Het gaat hier om de stoel van PET-felt. Een ultra-duurzame stoel, die gemaakt is van 68 PET-flessen. Nomax Project werkt graag met dit soort circulaire inrichtingsconcepten. Inmiddels staan 176 van dergelijke stoelen te pronken bij KAS Meeting-Eventlocatie in Woerden.

KAS Meeting-Eventlocatie is een van onze vaste klanten, bij wie Nomax Project de kans krijgt afval een tweede leven te geven. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een uniek materiaal: gerecyclede PET-flessen. Vepa maakt deze stoelen, waarbij in elke kuip ruim 68 PET-flessen een tweede leven krijgen. De keuze om gebruik te maken van dit materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er prachtig uit. En hij zit nog lekker ook! Dit bewijzen de stoelen die in de rooftop kas staan, met veel licht en inspirerend uitzicht. De combinatie van de groene kuipen en het kunstgras maken KAS tot een unieke duurzame Meeting-Eventlocatie.

Green Key-certificaat

KAS Meeting-Eventlocatie kreeg dan ook de Green Key, hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Nomax Project is trots te kunnen bijdragen aan het duurzame beleid van KAS Meeting-Eventlocatie. Zij doet er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat haar gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

Plastic Whale-label

Extra bijzonder is het Plastic Whale label dat de stoelen hebben. De Plastic Whale Foundation zet zich in voor plasticvrij land en water. Zij geloven in de kracht van doen. Door het probleem van de plastic soep heel tastbaar en concreet te maken. Zij vissen samen met kinderen en volwassenen plastic uit onder meer de Amsterdamse grachten. Dat plastic zit nu in de stoelen in Woerden. Dat is de circulariteit waar we heen willen, vinden we bij Nomax Project.

Duurzame raambekleding

We tekenden ook voor de raambekleding van het restaurant. Interior People heeft daar gekozen voor jaloezieën van geweven hout, die het geheel een duurzame uitstraling geven. Ze zijn gemaakt van FSC-hout, dat afkomstig is uit duurzaam en sociaal bosbeheer.

Inspirerende eventlocatie

KAS Meeting-Eventlocatie biedt totaal veertien verschillende ruimtes voor grote en kleine groepen. Organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar een optimaal groene, inspirerende locatie voor een congres of event, vinden in Woerden de perfecte ruimte. Eén ding weten wij zeker: je zit er absoluut duurzaam!

Meer weten over onze duurzame meubelcollectie? Neem contact op.

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Recreatie' van Nomax Project
Brochure 'Recreatie' van Nomax Project