De Mistral is een wind om rekening mee te houden. Niet voor niets noemden de Romeinen deze ‘magistralis’ (meesterlijk). Het sluit mooi aan bij het advocatenkantoor Mistral Legal in Woerden. Een specialist in overnames en contracten om rekening mee te houden. Nomax Project nam die identiteit mee in het ontwerp van het interieur.

Nomax Project verzorgde turnkey het totale verfrissende ontwerp, bepaalde de kleurstelling in overleg met eigenaar Toine Hitzert en verzorgde de volledige verbouwing. Ook de vloerbedekking in pvc en warmgrijze tapijttegels, de nieuwe LED-panelen en het schilderwerk zijn van de hand van Nomax Project. Eigenlijk leverden we alles tussen vloer en plafond.

Visual op de wand

Op de wand van de vergaderkamer is een grote visual te zien van een duinlandschap in de wind. De groenblauwe kleurstelling van de wanden en de vergaderstoelen past mooi in het plaatje. Het logo van Mistral Legal is een gestileerde windvaan, die ook op de visual is terug te zien. Nomax Project levert en monteert dergelijke visuals in vele afbeeldingen en kleuren.

Comfortabele werkplek

En hoewel de mistral een harde, koude noordwestenwind is, straalt het kantoor van Mistral Legal warmte uit. Dat komt omdat we hebben gezocht naar een combinatie van warme en koele tinten. Bijvoorbeeld de groenblauwe koele tinten op de wand en de warme tinten van de vloerbedekking en de pvc-vloer in houtlook. Het moet immers een comfortabele werkplek zijn.

Semi-open vergaderruimte

Tussen de vergaderruimte en de werkplekken bracht Nomax Project een glazen wand aan met een industriële look door de verticale en horizontale zwarte strips. De robuuste houten vergadertafel en de stoere lamp die hier uitstekend bij passen. Mistral Legal ontvangt klanten in de semi-open vergaderruimte. Het advocatenkantoor werkt namelijk speciaal voor ondernemers en wil hen en hun bedrijf écht leren kennen. Weten wat er speelt, waar zij tegenaan lopen. Zo sluit het advies van Mistral Legal aan op de realiteit van de werkvloer.

Meesterlijk werk

Samen met de klant hebben we dit leuke project in een kort tijdsbestek, binnen tijd en budget, gerealiseerd. Zo kon Mistral Legal weer snel verder met zijn meesterlijke werk.

Toine Hitzert van Mistral Legal
”Raymond Harmsen van Nomax Project heeft de volledige verbouwing van mijn kantoor in het centrum van Woerden voor zijn rekening genomen. Raymond doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Dat geeft de opdrachtgever rust en vertrouwen. Daarnaast heeft hij de creativiteit in huis om van ieder project iets bijzonders te maken. Hij heeft mijn (hoge) verwachtingen overtroffen en ik zou hem (plus zijn samenwerkingspartners) van harte aanbevelen.”

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project