MetaFactory zijn experts in slim software toepassen. Dit Amsterdamse bedrijf helpt exclusieve autobedrijven, leasemaatschappijen en dealerholdings snel hun doelen te bereiken met betrouwbare applicaties. Nomax Project hielp MetaFactory snel aan een frisse en modern werkplek. Dit deden wij in samenwerking met Interieurontwerp Den Haag wie verantwoordelijk was voor het ontwerp.

Toffe tapijttegels

Nomax Project dacht mee in de materialisering en bouwkundige aspecten van het ontwerp. We hebben de vloerbedekking vervangen door vloertegels in een wel heel tof patroon. Deze tegels van Desso, onderdeel van Tarkett, geven de ruimten een sfeervolle, moderne en luxueuze uitstraling. Met de vloerbekleding zijn ook de verkeerszones in de ruimten aangegeven. In het midden gaan de vloertegels naadloos over in pvc-stroken van Interface. Die zijn mooi en praktisch in het ontmoetingsgedeelte, waar ook de lunches en borrels plaatsvinden van MetaFactory.

Uitgekiende bouwplanning

Aan de opbouw ging vakkundig sloopwerk van de binnenruimten vooraf. Omdat MetaFactory op de locatie bleef, het ging om herinrichting, vroeg dat een uitgekiende planning. We wilden het primaire proces van MetaFactory zo min mogelijk verstoren. Nomax Project zorgde in korte tijd ook voor het leveren en plaatsen van Plan Effect systeem- en glaswanden. Ze passen perfect in het hele kleurenpalet van natureltinten.

Circulair materiaalgebruik

Nomax Project leverde verder maatwerk voor de bar in de keuken. We hebben daar een hangend element geplaatst voorzien van Woodline akoestische panelen. Achter de gefineerde houten stroken zitten platen van PET-felt, die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen. Een mooi voorbeeld van circulair materiaalgebruik, dat wij van harte stimuleren. Waar MetaFactory experts heeft in slimme software, heeft Nomax Project experts in slim materiaalgebruik.

Tony Koeleman van MetaFactory zegt hierover: ‘Raymond heeft het kantoor van MetaFactory getransformeerd van een jaren nul-uitstraling naar een frisse en moderne werkplek, waar mensen ook na kantoortijd graag blijven hangen. Hierbij hield hij rekening met beperkte budgetten die wij hadden voor deze verbouwing. De doorlooptijd van de verbouwing heeft hij kort weten te houden, zodat we slechts een zeer beperkte tijd niet in ons kantoor terecht konden.’

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project