Het Gezonde Kantoor heeft bij Sazas in Woerden een uitstekende plek gekregen. Dat past ook precies bij deze verzuimspecialist. Sazas helpt ondernemers om ziekteverzuim te verlagen en grip te houden op het hele verzuimproces. Nomax Project hielp Sazas aan een gezonde en prettige werkomgeving.

We regelden voor Sazas jaren geleden succesvol de verhuizing van Leiden naar Woerden. Het bedrijf moest dit keer binnen Woerden verhuizen en betrok Nomax Project opnieuw bij het hele traject. In het verhuisproces hebben we gelijk de mogelijkheden van hybride werken bekeken. In samenwerking met Interior People zijn we tot een prachtig conceptueel ontwerp gekomen.

Vormentaal

De vormen en kleuren van Sazas zijn overal terug te vinden in het interieur. De regelmatige zeshoek van een hexagon straalt energie en rust uit, vrijheid en harmonie. In de vloer en raamfolies zijn de hexagons terug te vinden en op de muur gelijksoortige vormen met visuals van alle doelgroepen van het bedrijf. We hebben ook gewerkt met kleuren in de verschillende glaswanden van Planeffect, die passen bij de huisstijl van Sazas.

Ontmoeting en beweging

Het nieuwe kantoor heeft ruimten voor overleg, die ontmoeting en beweging stimuleren. Een mooie open keuken is helemaal op maat in de ruimte gemaakt. Een ideale plek voor een lunchoverleg of koffiepauze. We hebben stilte- en werkplekken ingericht, grote en kleine teamruimtes. Bijzonder is de zit-/statafel van vijf meter, waaraan je zittend en staand kunt vergaderen. We hebben in samenwerking met ITS ook de AV-oplossingen geleverd en gemonteerd.

Flexibel schakelen

In een half jaar tijd is het hele nieuwe pand gestript en opnieuw ingericht. Nomax Project schakelde alle fases aan elkaar: van grove schetsen tot definitief ontwerp en van bouwkundige werkzaamheden tot de inrichting met alle meubels. Ook de luchtbehandeling, de brandmeldinstallaties en de vluchtwegmarkering is aangepakt. Dit in samenwerking met geselecteerde partners.

Een ander licht op de zaak

Nomax Project maakte in samenwerking met Groenendijk Licht ook een nieuw lichtplan. We beschreven voor elke ruimte het type verlichting, de plaats van armaturen, lichtkleur en -sterkte (aantal lumen). Het juiste lichtplan is behoorlijk bepalend voor de sfeer en het juiste werklicht. Andere sleutelfactoren in de sfeer zijn het werken met transparantie en de juiste combinatie van natuurlijke materialen en kleuren.

Warm zakelijk

Het kantoor van Sazas kreeg met de combinatie van vloeren, wandelementen en stoffering een prettige uitstraling: warm zakelijk. Precies wat Sazas wilde. Het biedt ruimte aan allerlei vormen van werken en van ontspanning, gericht op zo min mogelijk verzuim. Een kantoor waarover is nagedacht, ingericht op het werken van de toekomst.

Karin Tusveld van Sazas:
“Sazas heeft voor de 2e keer Nomax Project & Partners ingeschakeld voor de inrichting van haar kantoorruimte. En opnieuw zijn we erg blij met het resultaat.
Het ging om de volledige inrichting. De aanpak is gedegen. Na inventarisatie van onze wensen, heeft Raymond Harmsen een plan opgesteld en een voorstel gedaan voor de inrichting. Daarbij is goed rekening gehouden met onze wensen zoals de nieuwe manier van werken – kantoor als ontmoetingsplek – en onze kern- en merkwaarden. Het contact met Raymond Harmsen is prettig, korte lijnen en hij zit strak op de planning. Eén telefoontje en het wordt geregeld. Het levert voor Sazas een fijne werkomgeving op, die past bij onze nieuwe manier van werken.”

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project