Nomax tekende voor de projectinrichting van een toekomstgerichte klant: Qbus Duurzaam. Een bedrijf dat gebouwen duurzaam maakt. Niet zomaar met een pakket standaardoplossingen, maar met een overtuigende lange termijn aanpak. Daar staan wij als Nomax Project volledig achter. Groen en duurzaam waren dan ook de kernwoorden in dit project.

Qbus Duurzaam verhuisde naar een nieuwe locatie in Rosmalen. Nomax Project was vanaf minuut één betrokken. Daardoor konden wij uitstekend meedenken, ook over het duurzaam hergebruik van materialen en meubels. De wens was een warme omgeving, waarin groen een belangrijke rol speelt. Een mooie inspiratie voor de medewerkers, die bedrijven en organisaties helpen in hun duurzaamheidsambitie.

Volledig recyclebaar

Dit groen komt terug in meubilair, in de muurhoge visuals en in de planten die de roomdividers sieren. Je kunt met recht spreken van een kantoortuin. We hebben bij de inrichting ook Woodline panelen gebruikt, onder meer voor de omtimmering van de reproruimte. Dit zijn lattenwanden met PET-vilt. Die geven een uitstekende akoestiek en zijn bovendien volledig recyclebaar. Het vilt is gemaakt van gerecycled plastic dat onder andere wordt verzameld uit de wereldzeeën.

Multifunctionele ontmoetingsruimte

In de multifunctionele ontmoetingsruimte hebben we het systeemplafond vervangen, een maatwerk keuken gemaakt, nieuwe wanden en nieuwe kozijnen geplaatst. De plafondtegels uit deze ruimte zijn hergebruikt om een ander kantoordeel weer netjes te maken. Dit scheelt grondstoffen en je hebt bovendien geen kleurverschil met de al bestaande plafondtegels.

Moderne zachtheid

We pasten tapijttegels toe om zonering van de ruimten aan te geven. Dit biedt moderne zachtheid met de warmte van projecttapijt. Dit is heerlijk in de werkomgeving, omdat het geluid dempt, zacht is onder je voeten en het binnenklimaat verbetert. Nomax Project adviseert in een juiste keuze van materialen, kleur en structuur, zodat het aansluit bij de gewenste uitstraling. Niet verrassend dat we bij Qbus Duurzaam kozen voor natuurlijke kleuren. Daarbij komen de meubels in groen- en zandkleuren, met af en toe een zonnige touch van geel prachtig uit.

Circulaire economie

We hopen hiermee werkgeluk te hebben gecreëerd voor de medewerkers van Qbus Duurzaam. Techneuten met een missie die organisaties begeleiden bij het verduurzamen van de werkplek en de gebouwde omgeving. Nomax Project steunt hen graag in de overtuiging dat duurzaamheid meetbaar moet zijn en uiteindelijk moet leiden tot een circulaire economie.

Interesse in een passende duurzame inrichting voor jouw kantoor?

Neem contact op!

Eduard de Bruijn van Actor
”Raymond / Nomax Project heeft Actor begeleid en ontzorgd bij het realiseren van een fantastische nieuwe kantoor huisvesting en inrichting in Woerden. Helemaal anno nu qua sfeer, en maximaal ondersteunend bij het nieuwe werken. Voor klanten en collega’s voelt het als een fijne omgeving waar je welkom bent.”

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project