‘Raymond Harmsen regelde voor GROUP7 alles wat nodig was, tussen vloer en plafond. Vanaf het ontwerp dacht Raymond mee, kwam met praktische oplossingen en creatieve invalshoeken om het kantoor net iets speciaals te geven. De medewerkers van Nomax hebben de oplevering tot in detail goed uitgevoerd. We krijgen nu met regelmaat complimenten voor de inrichting. Wij genieten zeer van de nieuwe plek.’

Dat zegt Martin van Dam, Managing Partner at GROUP7. En daar doen we het voor bij Nomax Project: tevreden klanten die we net wat meer werkgeluk geven. GROUP7 benaderde Nomax Project voor ontwerp, de projectbegeleiding en inrichting van hun kantoor in Woerden. GROUP7 is een bureau voor food-commerce, dat met marketingprofessionals werkt voor toonaangevende foodbedrijven. Ze maken de business van hun klanten met hapklare marketingacties en de juiste strategie een stuk succesvoller. Naast het kantoor in Woerden, heeft GROUP7 inmiddels ook een vestiging in België.

Hybride vergaderen

Daarbij waren een warme werksfeer en goede akoestiek belangrijke aandachtspunten. De vergadertafel is verplaatsbaar en heeft audiovisuele middelen voor online vergaderen. De stoelen zijn fris groen gestoffeerd en de werkplekken hebben akoestische schermen. Aan de wand is een mooi object verwerkt, dat food-producten laat zien. Tegelijk is dit een akoestisch scherm dat zorgt voor een prettige akoestiek in de ruimte.

Gezonde werkomgeving

De werkplekken zijn met zit-/sta-bureaus en ergonomische stoelen uitgevoerd. Dit biedt de professionals van GROUP7 een gezonde werkomgeving. De ruimte heeft verder een industriële look zonder systeemplafond. De akoestische objecten en schermen zorgen toch voor een prettig geluid in de ruimte. Zonder last van nagalm, stress door te harde of schelle geluiden en met een goede spraakverstaanbaarheid. Zo begeleidde Nomax Project deze foodspecialist naar een kantoorinrichting volgens het juiste recept.

Ontmoetingsplek

GROUP7 is gevestigd in een E4U (Everywhere4U) bedrijfsverzamelgebouw in Woerden. Het eigen nieuwe kantoor en alle gezamenlijke faciliteiten bieden nu een inspirerende en gezellige werkomgeving. Een omgeving waarin ze op een professionele manier klanten kunnen ontvangen en andere bedrijven en disciplines ontmoeten. Wij houden ervan bij Nomax Project!

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project