Springstof Media is een videoproductiebedrijf in Den Haag. Waar Springstof een krachtige videoproductie ontwerpt die mensen raakt, verzorgde Nomax Project een inrichting voor het kantoor die de juiste snaar heeft geraakt.

Het jonge bedrijf is bijzonder tevreden met de hippe en toch warme inrichting. Op de grijze wand van PET-felt springt het oranje logo van Springstof Media er echt uit. Het is ook een duurzame keuze, want PET-felt (of pet-vilt) bestaat uit 100% polyester waarvan minimaal 50% gerecycled is. Dit wordt gedaan door gebruikte plastic flessen en verpakkingen te vervezelen. Door meerdere lagen petvezels op elkaar te persen, ontstaan stevige recycled PET-felt-platen. Nomax Project levert deze in wel 48 verschillende kleuren. Bij Springstof Media kozen we voor antraciet, omdat de oranje huisstijlkleur hierop prachtig afsteekt.

PET-felt wand

Het PET-materiaal is geschikt voor verschillende toepassingen, denk aan: wandbekleding, plafondelementen, afwerking van plaatwerk, kunstzinnige en akoestische objecten of meubilair. De akoestische eigenschappen kwamen bij Springstof Media goed van pas, omdat de vergaderzaal een niet al te beste akoestiek had. Met het PET-felt is dit helemaal opgelost. De poreuze eigenschap van PET-felt vangt reflecterend geluid op en reduceert galm tot een minimum. Zo is het een creatieve en prettige ruimte geworden.

Originele inrichting

Nomax Project sluit zich helemaal aan bij de visie van Springstof Media om te zoeken naar de grenzen van het haalbare en te streven naar originaliteit. De vloeren kregen een mooi patroon in groen- en grijstinten, passend bij de stoelen en het meubilair. Nomax Project levert Interface vloertegels in een palet aan tinten en patronen. Zo zit er altijd iets bij wat de klant mooi vindt, in de meest originele en verrassende patronen. Om de ruimte af te maken, hingen we verschillende planten op, die bijdragen aan de prettige sfeer.

Visueel aantrekkelijk

Springstof Media heeft een wetenschappelijke achtergrond, maar heeft ook  liefde voor mooie plaatjes. Dat komt in hun visueel aantrekkelijke vergader- en studioruimte aan de Westvlietweg absoluut tot uiting.

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project