Jump XL Zoetermeer heet tegenwoordig Jump One. In maar liefst vier verschillende ‘Jump Areas’ word je uitgedaagd om te jumpen. Dit trampolinepark biedt echter ook een levensechte ‘Virtual Reality Gaming’. Je doet je vest dicht, zet je VR-bril op, doet je rugzak om, pakt je geweer en stapt in de virtuele wereld vol spanning en sensatie.

Nieuw bij Jump One is de ‘Ninja Tag Active’. Een spannende obstakel run waarin jij door te klimmen en klauteren punten probeert te scoren door met je armband langs zoveel mogelijk tags te komen.

De eigenaren van Jump One hebben Nomax Project betrokken bij het re-brandingsproces. De opdracht was in grote lijnen:

  • Kies voor functionele meubelen
  • Zorg dat het past bij de huisstijl
  • Blijf binnen budget

We hebben gekozen voor robuuste tafels en stoelen die ook gemakkelijk schoon te houden zijn. Hoge en lage tafels en (bar)stoelen wissen elkaar af en geven een speels effect. Doordat de meubels eenvoudig te verplaatsen zijn, kunnen zowel kleine als grote gezelschappen bij elkaar zitten.

We hebben knusse zitplekken gerealiseerd door het plaatsen van treinbanken. Ze zijn niet alleen helemaal hip en mooi om te zien, maar bieden ook uitstekend zitcomfort. De banken zijn gemaakt van duurzaam materiaal en door de hoogwaardige kwaliteit zullen ze, ondanks het intensieve gebruik, lang mee gaan. Natuurlijk zijn de banken ook onderhoudsvriendelijk en kan vuil dus gemakkelijk verwijderd worden.

Als verdere aanvulling hebben we gekozen voor hockers. Deze zitbanken en ziteilanden zijn zeer populair en worden volop gebruikt als wacht- of relaxplek door de jeugdige bezoekers. Op deze ideale loungeplekken is het heerlijk chillen. Een paar ziteilanden hebben we zelfs laten opmaken in de huisstijl van Jump One.

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Recreatie' van Nomax Project
Brochure 'Recreatie' van Nomax Project