Of we meubilair voor een marinefregat konden verzorgen? Ja, natuurlijk! Nomax Project staat voor totaalinrichting op maat. Voor kantoren, zorginstellingen, onderwijs of recreatie, maar ook voor de marine. De bureaustoelen dit keer wel zonder wielen en met speciale vaste stoeldoppen. Geen probleem voor Nomax Project.

We zijn trots dat we zo’n bijzonder project mochten verzorgen. Het Portugese M-fregat NRP Bartolomeu Dias onderging ruim drie jaar lang een instandhoudingsprogramma in Den Helder, verzorgd door Damen Shipyards. Een internationale scheepswerfgroep, die al sinds 1927 verbetert, innoveert en investeert in de maritieme wereld. De Bartolomeu Dias stond in een vorig leven bekend als Hr.Ms. Van Nes en werd in 2009 verkocht aan de Portugese marine.

Verantwoorde stoelen

De marine zorgt wereldwijd voor de veiligheid op en vanuit zee. Het is daarom belangrijk dat de mannen en vrouwen van de strijdkrachten op een veilige en gezonde manier hun werk kunnen doen. Goede, verantwoorde bureau- en kamerstoelen zijn daar onderdeel van. En daar zorgde Nomax Project voor. Alle stoelen uiteraard in marineblauw.

Maritieme inrichting

Nomax Project leverde zitmeubilair voor diverse ruimten op het fregat, met klinkende maritieme namen als de Sailors Bar, de Officers Wardroom, Ops Room en de Petty Officers Chambers. De samenwerking met de mariniers was fantastisch. We zagen niet eerder een vrachtwagen zo snel uitgeladen worden.

Kwaliteit voor fregat

De Bartolomeu Dias is inmiddels 26 jaar oud. Na het onderhoud wil de Portugese zeemacht het fregat tot in de jaren dertig in dienst houden. De bureau- en kamerstoelen die Nomax Project leverde, moeten en kunnen dus flink wat jaren mee. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, zeker voor een marinefregat!

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Recreatie' van Nomax Project
Brochure 'Recreatie' van Nomax Project