Met ITS IT-services kiezen scholen voor een professionele ICT-partner met jarenlange ervaring in het onderwijs. Ook biedt ITS met AV-solutions actuele digitale middelen aan de zakelijke markt. Informeren en presenteren, de wereld anno nu draait erom. ITS in Leidschendam groeit dan ook. Nomax Project voorzag de ICT-specialist van trendy kantoorruimten met biophilic design.

‘We vinden het welzijn van onze medewerkers belangrijk’, vertelt directeur van ITS Ellis Groenevelt. ‘Vandaar dat we hebben gekozen voor biophilia aspecten met veel groen. De natuur heeft een positieve invloed op de mens en verlaagt stress. De samenwerking met Nomax Project was heel fijn. Raymond luistert goed en maakt een mooie balans tussen wat je als bedrijf wil en professionele adviezen over materialen en inrichting.’

Dynamisch vloerontwerp

Nomax Project maakte voor ITS een dynamisch vloerontwerp, in grijs- en groentinten. De vloeren zijn gemaakt van tapijtstroken in een moderne look. Door de verschillende stroken met elkaar te combineren kun je allerlei patronen maken. De combinaties zijn eindeloos en Nomax Project heeft dit projecttapijt in een variatie aan patronen en kleuren. Vrijwel elke wens is dus mogelijk. In de vergaderruimte staat een flinke boomstamtafel centraal, waarbij de vloerbedekking de uitstraling heeft van een karpet. Daaromheen een hoogkwalitatieve PVC-vloer met betonlook.

Open sfeer met glazen wanden

De glazen wanden geven de benedenverdieping een open sfeer, passend bij het open karakter van het bedrijf. Tegelijk kun je door de goede isolatie wel rustig werken. Door de inrichting van Nomax Project is meer licht en lucht ontstaan. De belettering van de deuren door Beguin Media Totaal met een boslandschap past hier uitstekend in.

Natuurlijke tinten

ITS koos ook bij het meubilair voor natuurlijke tinten. De glazen wanden met aluminium profielen geven juist een meer industriële look. Zo ontmoeten natuur en industrie elkaar in een strak en toch warm geheel.

Ellis Groenevelt (Directeur/eigenaar ITS) over Nomax Project
”We wilden een nieuwe uitstraling voor onze demo-ruimte en onze sales afdeling. Bovendien moest de vernieuwing ook nog ruimte opleveren. Een grote uitdaging om dit voor elkaar te krijgen. Door de goede adviezen van Raymond en zijn goede contacten is het nog mooier geworden dat we hadden gehoopt. Fijn ook dat hij goed adviseert maar ook ruimte geeft voor eigen inbreng. Alle afspraken werden nagekomen. Super! Ik kan het zeker andere ondernemers van harte aanbevelen.”

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project