Sdu in Den Haag is dé innovatiepartner voor juridische en fiscale professionals. De Sdu, in de volksmond ook wel de staatsdrukkerij genoemd, gaat graag voor vernieuwing. Zij gingen in zee met STAPFOODS catering, die een nieuw concept ‘BRIGHT & BREEZY’ voor Sdu’s bedrijfsrestaurant combineert met een to go-concept. Nomax Project tekende voor de interieurbouw en het maatwerk projectmeubilair.

Marco van Stappershoef, directeur STAPFOODS: ‘De pandemie die ons vanaf 2020 beheerst, maakt het belang van gezondheid steeds duidelijker. Zowel privé als tijdens ons werk. Ook ontstaan nieuwe werkvormen. Sdu denkt voor zijn klanten graag mee over nieuwe werkvormen, maar doet dit ook voor zijn eigen werknemers. Zo kwam Sdu aan tafel bij ons. Sdu wilde een sfeervolle, gezonde, duurzame en flexibele catering. Ons concept voor bedrijfsrestaurants ‘BRIGHT & BREEZY’ gecombineerd met ‘BRIGHT & BREEZY – TO GO’ past hier uitstekend in.’

Inrichting to go-store

‘Samen met Nomax Project en www.beguinmedia.nl gaven we inhoud aan ons lichte en luchtige concept voor het bedrijfsrestaurant van de Sdu’, vertelt Van Stappershoef. ‘Nomax Project verzorgde maatwerktekeningen voor de inrichting van de to go-store. Beguin Media Totaal verzorgde de signing met een gezonde uitstraling.’

Flexibele elementen

De maatwerk meubelen van Nomax Project hebben een warme uitstraling, de elementen zijn flexibel en het debrasseermeubel is handig in de routing geplaatst. Medewerkers van de Sdu kunnen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de to go-store terecht. Enkele uren per dag is er bediening in het gezellige, trendy bedrijfsrestaurant. Dit sluit aan bij de meer flexibele werkvormen en het combineren van werken thuis en op kantoor.

Design lunch-werkbar

In het bedrijfsrestaurant richtte Nomax Project een lunch-werkbar met designkrukken in. Vanaf de lunch-werkbar op de 12de etage heb je een prachtig uitzicht over de omliggende omgeving. Daarnaast realiseerde Nomax Project een slimme koffienis voor de rondlopende wand. Alles op maat gemaakt naar de wensen van Sdu. Door de flexibele en verrijdbare elementen zijn bedrijfsrestaurant en to go-store in een handomdraai aan te passen aan toekomstige wensen.

Sfeervolle werkomgeving

Bij Sdu werken meer dan 350 professionals elke dag hard om klanten oplossingen te bieden die liggen op het snijvlak van content, data en technologie. Sdu meent dat sterke werknemers een sterk merk maken. En zo is het maar net! Nomax Project werkt graag mee aan sterke werknemers door hen optimale werk- en pauzemomenten te bieden. Met sterk en slim meubilair in een sfeervolle kantooromgeving.

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project