Sazas is specialist in verzuimverzekeringen voor werkgevers en werkt met circa 75 medewerkers op kantoor. Toen Sazas in Woerden zijn oog had laten vallen op een leegstaand kantoorpand van 900 m2, kwam het via een aanbeveling bij Nomax Project terecht. Nomax Project verzorgde in dit turnkey project voor Sazas echt alles.

Tot en met de parkeerbordjes

Van slopen en verbouwen tot de totale inrichting, Nomax Project zorgde er voor. Van wanden, vloeren, pantries, reproruimtes, garderobekasten, meubilair, verlichting, akoestiek en belettering tot en met de bordjes op de parkeerplaats.

Positieve sfeer tegen verzuim

Sazas wilde intern uitstralen wat zij extern doen: verzuim bestrijden. Bij de inrichting is daarom veel aandacht besteed aan gezond en dynamisch werken. Voor het ontwerp werkte Nomax Project samen met Vivianne van Bezeij van Interior People. Dat verliep prettig vanzelfsprekend. De energieke, positieve sfeer is bereikt door middel van kleurgebruik, afbeeldingen van mensen die blij zijn met hun werk en spreuken op wanden.

Dynamisch werken

Om in beweging te blijven zijn er in hoogte verstelbare zit/sta werkplekken en is er een bar met bureaufietsen waaraan medewerkers al fietsend kunnen werken. In de vergaderzalen zijn beschrijfbare wanden aangebracht om tijdens vergaderingen en brainstormsessies te kunnen schrijven en tekenen. Voor kort overleg is een ‘cubicle’, de Rondo Quatro van Lande gemaakt, waarin medewerkers even afgezonderd van de rest samen kunnen zitten. Dit voorzag blijkbaar in een behoefte, Sazas bestelde er meteen nog een.

Hoe complexer, hoe leuker

In alle disciplines, van slopen, verbouwen, alarm en elektra tot wanden en inrichting, werkte Nomax Project weer met veel lokale ondernemers samen. Met vaste mensen is het prettig werken en verloopt de communicatie goed. Dat is zeker een vereiste bij een dergelijk project waarbij veel maatwerk is toegepast. Maar hoe complexer zo’n turnkey project, hoe leuker Nomax Project het vindt om er voor de klant een succes van te maken.

Hans van Bussel, algemeen directeur van Sazas
”Nomax Project (Raymond) heeft voor Sazas bij de verhuizing geholpen met de inrichting. zij hebben klantgedreven meegedacht en inspirerende adviezen gegeven. De samenwerking was goed en betrouwbaar. Onze medewerkers zijn er nog iedere dag tevreden mee. Ik kan u Nomax van harte aanbevelen.

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Kantoor' van Nomax Project
Brochure 'Kantoor' van Nomax Project