Nomax Project is een van de oprichters van O2GH. Het businessontbijt O2GH in Woerden hebben we in 2011 opgezet samen met een aantal andere ondernemers. Reden voor een feestje in 2022, dat eerder dit voorjaar plaatsvond!

Dat is een jaar later dan ons tienjarig bestaan vanwege corona, maar wel met hoog bezoek. Tijdens het Ondernemers Ontbijt Groene Hart (O2GH) was de burgemeester van Woerden, Victor Molkenboer te gast en hield een presentatie. Thema was de toekomst van ondernemend Woerden. Hoe ga je om met bedrijventerreinen, hoe sluit de infrastructuur aan, hoe is het ondernemersklimaat in Woerden en hoe moet het zijn in de toekomst? O2GH was vereerd met het bezoek en de felicitaties.

Het nut van netwerken

Ondernemers Ontbijt Groene Hart is een initiatief van actieve ondernemers die geloven in netwerken en goed ontbijten. Elke donderdag komen we bij elkaar om ideeën uit te wisselen, elkaar te helpen met leads en contacten. We proberen voor elkaar de rode loper uit te leggen bij potentiële opdrachtgevers. Ook inspireren we elkaar met tips en tricks. Je wordt daar als ondernemer wijzer van.

Vertellen over je passie

Elke bijeenkomst is er een bedrijfspresentatie van een van de O2GH-leden of een gastspreker. Nomax Project hield al eens een presentatie over trends anno nu. Dit naar aanleiding van een beursbezoek. Onze passie is dynamiek in het interieur. Een interieur dat past bij zijn gebruikers en hun organisatie. ‘Een interieur dat leeft, ademt en uitstraling heeft’, dat is ons streven. We vertelden over Het Gezonde Kantoor, het belang van akoestiek en duurzaamheid. Eigenlijk interessant voor elke ondernemer, omdat iedereen wel een kantoor of bedrijfspand heeft.

Als uitgangspunt is elke beroepsgroep maar één keer vertegenwoordigd binnen het netwerk van O2GH, zodat we complementair zijn en elkaar echt versterken.

Samen vormen we een actief netwerk van ondernemers die staan voor kwaliteit en betrokkenheid. Als u met een van ons zaken doet, bent u ervan verzekerd dat u meer krijgt dan waarop u gerekend had!

Interesse in het Ondernemers Ontbijt Groene Hart?
Neem contact met ons op!

Delen

Meld je aan voor de Nomax Nieuwsbrief