Sport en bewegen, natuur en groen, het komt allemaal samen in de multifunctionele zalen van H2O in Harmelen. Nomax Project was de penvoerder voor de herinrichting van deze recreatiezalen. H20 is onderdeel van Woerden Sport, die de twee leukste zwembaden in het Groene Hart exploiteert.

Nomax Project werkte al eerder naar tevredenheid voor Woerden Sport. We voerden de herinrichting van het horecagedeelte van het Batensteinbad in Woerden en het horecagedeelte van Zwembad Recreatiecentrum H20 uit. ‘De uitvoering van de metamorfoses liep uitstekend, Raymond luisterde, zat er kort op en hield ons op de hoogte’, zei Robert Lander van Woerden Sport destijds over Nomax Project.

Intieme ruimten

Reden dus om Nomax Project opnieuw uit te nodigen om mee te denken. De recreatiezalen hebben met zes meter een enorme hoogte. Daarbij zijn ze met 450 vierkante meter flink groot en op te delen in drie zalen van 150 vierkante meter. De bedoeling was de ruimten intiemer te maken en verschillende thema’s te geven. Daarnaast was de wens van Woerden Sport de opdracht zo duurzaam mogelijk uit te voeren.

Circulair inrichten

Koren op de molen voor Nomax Project, die inrichting en circulair ondernemen graag laat samenkomen. Gekozen is voor drie thema’s: het Groene Hart, sport en bewegen en natuur. Er is gewerkt met muurvisuals en dibond imitatiestucwerk om de thema’s mooi en ook betaalbaar tot leven te brengen. De hoogte is gebruikt om met enorme raampartijen te werken, waarachter een prachtige Hollandse wolkenlucht is te zien. Je vindt fruitteelt terug, boompartijen en een van steigerhout en pallets gemaakte houten loungehoek.

Trendy herstofferen

In het kader van circulair gebruik van materialen, zijn alle 300 stoelen opnieuw gestoffeerd. De frames van de stoelen waren namelijk nog prima bruikbaar, en de stoelen hebben met de trendy groen-, blauw- en antracietkleurige bekleding een eigentijdse look gekregen. Van de bestaande klaptafels hebben we de tafelbladen vervangen en zijn de onderstellen hergebruikt.

Warme uitstraling

De vouwwanden waarmee de zaal is op te delen in drie kleinere recreatie- of vergaderzalen, zijn met veel creativiteit opgeknapt. Door te werken met schaduwfiguren op de bestaande wanden krijgen de zalen karakter en dynamiek. De vloeren hebben een warme uitstraling gekregen door de stroken vinyl in houttinten.

Multifunctioneel gebruik

Nomax Project heeft op verschillende fronten multifunctioneel ingezet. Actualiteit, duurzaamheid en beschikbare budgetten zijn goed gecombineerd. Ook zijn de zalen van Woerden Sport klaar voor multifunctioneel gebruik. Van kaart- of brigdeclub tot vergader- of beursgezelschap, iedereen is welkom bij H2O!

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Recreatie' van Nomax Project
Brochure 'Recreatie' van Nomax Project