Anderhalve meter-concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. We werken zoveel mogelijk thuis en dat is voor nu een goede en veilige oplossing. Maar hoe zorg je voor een veilige omgeving op kantoor? De anderhalve meter economie is de nieuwe standaard. En thuiswerken is het nieuwe normaal. Kunnen jouw medewerkers thuis op de juiste manier werken?

 Voor het werken op kantoor en vanuit huis staat Nomax Project voor je klaar!

De anderhalve meter economie wordt de nieuwe standaard. Daarom kunnen we ons er maar beter op voorbereiden. Elk bedrijf is anders georganiseerd. Daarom is een oplossing op maat noodzakelijk. We denken graag mee over de werkplekbezetting door inzage in de ideale verhouding tussen werken op kantoor en vanuit huis. Nomax Project helpt je een werkomgeving te creëren die veilig, efficiënt en prettig is.

Veilig en prettig werken op kantoor

Op kantoor zitten we nu meestal dichter op elkaar dan 1,5 meter. Je kunt bureaus uit elkaar trekken en op die manier voldoende afstand realiseren. Een andere oplossing is het kantoor opsplitsen. Dit kan door het gebruik van flexibele wandafscheidingen. Een meer ruimtebesparende oplossing is het plaatsen van bureauschermen. De wanden en schermen zijn leverbaar in diverse afmetingen, materialen en kleuren. Door te kiezen voor akoestisch materiaal zorg  je er ook nog eens voor dat de galm in de ruimte minder is.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een veilige werkomgeving te creëren en de kans op besmetting te verkleinen, o.a.:

  • Afscheidingswanden
  • Preventieschermen
  • Markeringen rondom werkplekken
  • Bewegwijzering
  • Bestickering

Maar wij gaan verder! Wij maken steeds meer gebruik van natuurlijke (biobased) materialen als oplossing. Onze duurzame, creatieve oplossingen zijn mooi en gezond en soms zelfs ingenieuzer dan andere materialen. Door gebruik van natuurlijke grondstoffen en planten realiseren we een organische textuur en kleur. Een unieke beleving.

Efficiënt en gezond werken vanuit huis

We werken op dit moment massaal thuis. Hiermee zorgen we niet alleen voor continuïteit van de bedrijfsvoering. Ook zijn er geen files meer, is de lucht schoner en neemt de uitstoot van stikstof af. Thuiswerken zal ook na deze coronacrisis niet meer weg te denken zijn.

Om structureel vanuit huis te werken zijn de juiste faciliteiten essentieel. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de werkplek van de thuiswerker.

Waar kun je dan aan denken:

  • Goed instelbaar bureau
  • Ergonomisch verantwoorde stoel
  • Laptopstandaard
  • Draadloos toetsenbord
  • Externe muis

Bij Nomax Project kun je terecht voor een ergonomie pakket voor thuiswerkers. Maar ook voor een volledig ingerichte zit- of sta werkplek. Of alleen een arbo goedgekeurde bureaustoel.

Raymond Harmsen van Nomax Project heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren en managen van projecten. Nomax Project is agent van Projectinrichting Lavoir, samen realiseren we een fijne en veilige werkomgeving. Juist nu!

Neem contact op voor een inventarisatie- en adviesgesprek. Ook voor onze anderhalve meter-concepten garandeert Nomax Project de beste en betaalbare oplossingen voor jouw bedrijf.

, ,