Inrichtingsmarktkraam voor bewoners

Een inrichtingsmarktkraam voor bewoners laat zien wat zoal mogelijk is om hun nieuwe kamer in te richten. Nomax Project kan met deze inrichtingsmarktkraam naar bewoners toekomen. Een goed idee omdat het mensen regie geeft over hun eigen leven. Ook is een kraam op locatie uiteraard handig voor de logistiek van uw (zorg)instelling.

Bewoners voelen zich snel thuis

Als een oud verzorgingshuis wordt gesloopt moeten de bewoners verhuizen naar nieuwbouw. U wilt dan dat de bewoners zich zo snel mogelijk weer thuis voelen. Dat kan bijvoorbeeld door ze eenvoudig een keuze te geven in de inrichting van hun nieuwe kamers. Vloerbedekking, gordijnen, wandbekleding in kleuren en designs, die bij hun beleving passen. Dit is allemaal te zien in de inrichtingsmarktkraam voor bewoners.

Actuele wensen en eisen

Wij passen deze uiteraard aan, aan de actuele wensen en eisen. Enerzijds heeft dit te maken met trends en anderzijds met wetten en regelgeving. Eisen die aan verandering onderhevig zijn.

Veilige en duurzame inrichting

Daarbij denken wij ook na over een inrichting die veilig en duurzaam is. Alle materialen zijn bijvoorbeeld brandvertragend, goed reinigbaar en duurzaam. Omdat Nomax Project al veel projecten op dit gebied heeft uitgevoerd, zijn wij een goede partner voor inrichting in de zorg. Daarom leveren wij een inrichting die veilig én smaakvol is. Neem als voorbeeld de Philadelphia-locatie Buitengewoon in Middelburg Nomax Project ontwikkelde daar vier mooie sfeerconcepten.

Nomax Project, Showroom op locatie
Verschillende kleuren gordijnen, bijpassende vloerbedekking, zowel in stof als in harde materialen, en allerlei soorten wandbekleding. Door het bij elkaar te zien en te voelen, kunnen de bewoners zich beter voorstellen hoe het zal worden. Dat vergemakkelijkt de overgang.

Nomax Project heeft veel ervaring met de inrichting van woningen in zorgcomplexen. Kijk voor voorbeelden naar de referentieprojecten op onze website.