Nomax Project doet mee aan NL Doet

Een lunch verzorgen voor cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers van Boogh in Harmelen, een dagvoorziening voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Dat was de uitnodiging van Samen voor Woerden aan het OndernemersOntbijt Groene Hart (O2GH) in het kader van NL Doet. Cliënten van Boogh in Harmelen kunnen overdag deelnemen aan uiteenlopende activiteiten, gericht op vorming, educatie, creativiteit, sport en spel, maar zij maken ook producten voor de webwinkel BooghGoed of doen ander werk. VCMCM, Budeco en Nomax Project gingen op de uitnodiging van Samen voor Woerden in.

Foto 1 (Medium)

Raymond Harmsen van Nomax Project: ‘We hebben voor tachtig mensen lunch gemaakt. Daarvoor trokken we bouillon voor een extra gevulde groentesoep en hebben we heel veel broodjes gesmeerd.

Foto 2 (Medium)

Tussen de bedrijven door spraken we mensen die bij Boogh hun dag doorbrengen. Indrukwekkend om hun verhalen te horen en te zien dat ze zich hier vooral richten op wat ze wel kunnen.

Foto 3 (Medium)

Er waren veel mantelzorgers en vrijwilligers die hielpen om de tuin op te knappen, erg gezellig. Volgend jaar verzorgen we graag weer de lunch.’