Het Education Lab is de plek voor studenten, docenten en onderzoekers om samen te werken aan onderwijsinnovaties. Je vindt er meerdere flexplekken voor whiteboard sessies en didactische trainingen, een tribune voor activiteiten tot vijftig personen en verschillende informele ontmoetingsplaatsen.

De grote opnamestudio wordt gebruikt voor het opnemen van kennisclips, het produceren van online trainingen of zelfs het opnemen van een kleinschalige (live) talkshow. Er zijn ook twee kleinere studio’s (DIY-booths) om zelfstandig content op te nemen en professionele ruimtes voor regie en montage.

De architecten van 01-10 hebben het concept bedacht. Zij hebben Nomax Project gevraagd om mee te denken in een akoestische oplossing. Dit heeft geresulteerd in een groot afscheidingsgordijn van de akoestische stof Capri van Vescom, waarin een doorgang is gecreëerd met ingestikte magneten en contrasterende handgrepen.

Lawaai verstoort de communicatie, vermindert de prestaties en vermoeit. Uitgangspunten voor Nomax waren: het kunnen verdelen van de open ruimte, zorgen voor meer privacy, dempen van het geluid en verbeteren van de verstaanbaarheid.

Nomax heeft gezorgd voor geluidsabsorberende gordijnen en draagt bij aan een inspirerende leeromgeving!

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Onderwijs' van Nomax Project
Brochure 'Onderwijs' van Nomax Project