Dé plek om te leren! Dat geeft in een paar woorden aan waar De Leerstek om draait. De Leerstek ondersteunt kinderen en tieners bij wie het minder goed gaat op school. De vraag naar dit soort maatwerk in huiswerk- en studiebegeleiding groeit. Nomax Project ondersteunt De Leerstek bij elke uitbreiding met kwalitatieve en kleurige inrichting.

De samenwerking tussen Nomax Project en De Leerstek dateert al vanaf 2015. Begonnen met remedial teaching en huiswerkbegeleiding in een eenvoudige ruimte in Woerden, waarna de organisatie doorgroeide naar twee vestigingen: aan de Stromenlaan en aan de Jozef Israëllaan. Wij mochten bijdragen aan de inrichting van de zeer prettige leer- en werkruimten. ‘Een breed scala aan leerlingen voelt zich er thuis’, aldus Marleen Willemse, eigenaar van De Leerstek.

Uitbreiding leerplekken

Nu De Leerstek opnieuw uitbreiding van het aantal leerplekken nodig had en van 2 locaties naar 1 locatie aan de Polanerbaan 11 ging, was het wederom Nomax Project die tafels, stoelen en akoestische schotten leverde en monteerde. De kleuren passen perfect binnen de huisstijl van De Leerstek. Frisse tinten als groen, blauw en oranjerood geven kleur aan de leeromgeving.

Akoestische schotten

De stoelen bieden een goede zithouding en zijn degelijk en de akoestische schotten maken dat leerlingen in alle rust kunnen werken. Ook zijn er tafels om gezamenlijk aan te werken. Dat geeft De Leerstek de mogelijkheid de leerling te bieden wat hij of zij echt nodig heeft. Of het nu gaat om hoogbegaafdheid, leer- en ontwikkelingsproblematiek of studiebegeleiding.

Leerling en medewerker centraal

De Leerstek werkt met een team van bevlogen, enthousiaste mensen! Zij vinden het belangrijk dat het goed gaat met een leerling. Ze leveren graag maatwerk met als rode draad het welbevinden van het kind. En zo denken wij er ook over. Wij leveren daarom de complete inrichting voor het onderwijs en aanverwante organisaties. Van vloerbedekking tot leerwerkplekken, van inspiratieruimten tot verantwoorde stoelen en tafels. Nomax Project heeft de leerlingen en medewerkers centraal staan bij de plannen voor de inrichting.

Ontwikkelingen onderwijswereld

En soms doen we daar nog een schepje bovenop. Zo regelde Nomax Project ook de verhuizing voor De Leerstek met een van onze vaste partners. We denken en groeien graag mee. Houden de ontwikkelingen in de onderwijswereld bij en leren zo elke dag. Ten gunste van onze klanten in dit prachtige werkveld. Als de reacties van opdrachtgever, leerlingen en ouders positief zijn, hebben wij ons werk goed gedaan.

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Onderwijs' van Nomax Project
Brochure 'Onderwijs' van Nomax Project