Begin vorige eeuw kocht het echtpaar Van Ommeren-de Voogt een Wassenaars landgoed om mensen aan een woning te helpen als ze daar zelf niet meer toe in staat waren. Met deze gedachte en met dezelfde empathie bezorgt het Johannahuis senioren een liefdevol en waardige oude dag.

Het Johannahuis is een kleinschalig en zeer persoonlijk verzorg- en verpleeghuis, centraal gelegen in Seniorenresidentie Van Ommerenpark. Optimale zorgvoorzieningen, hoogwaardige eigen bereide maaltijden en luxe faciliteiten. En ook nu heeft Nomax Project de verwachtingen overtroffen.

De samenwerking met Fannie Willems van Fijn Interieurarchitectuur bleek wederom een groot succes. We hebben samen de ‘belevingswereld een stukje mooier gemaakt’.

De twee centrale woonkamers stralen gezelligheid uit. Het sfeervolle behang en de opvallend vrolijke kleurencombinaties vallen direct op. De ruimtes zijn voorzien van verschillende stoelen; voor ieder het gewenste zitcomfort.

Eten aan een tafel bij de grote raampartij of juist relaxen bij de sfeerhaard? Nomax Project heeft gezorgd voor passend meubilair voor elk moment. De moderne keuken met landelijke uitstraling is van alle gemakken voorzien. Geniet ook van de stalen kozijnen, de nieuwe gordijnen, lampen en planten.

Nomax Project is trots op de vele enthousiaste reacties op hun bijdrage aan dit exclusieve woongenot!

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Zorg' van Nomax Project
Brochure 'Zorg' van Nomax Project