Huisartsenpraktijk Odedokter is een levendige, goed georganiseerde praktijk met een echte Rotterdamse aanpak: “we werken hard voor onze patiënten en hebben het hart op de tong”.

Deze eigentijdse praktijk gaat uit van een gedeelde verantwoordelijk voor gezondheid. Ze streven er naar om de gezondheidszorg zo toegankelijk mogelijk te maken. Ze spelen in op de nieuwste ontwikkelingen, investeren in digitalisering en hebben maximale aandacht voor hun patiënten.

Recent hebben ze het aantal spreekkamers uitgebreid en een grotere wachtruimte gerealiseerd. Nomax Project mocht meedenken om de wachtruimte zo in te richten dat het aansluit bij de identiteit en huisstijl van Odedokter.

Samen met de klant hebben we oa gekozen voor het ADX HighLow concept van Davant. Deze modulaire bank bestaat uit verschillende vaststaande elementen die we zelf hebben kunnen samenstellen.

We hebben gekozen voor deze speelse wandbank met variabele rughoogtes. Het biedt robuuste zitplaatsen met een goed comfort. De kleuren zijn conform de huisstijl en de multicolour uitvoering zorgt voor een prettige sfeer. De sterke meubelstof is goed reinigbaar en gemakkelijk in onderhoud.

Daarnaast hebben we de wachtruimte voorzien van de Onyx Traverse van Casala. De stijlvolle 4-zits uitvoering combineert uitstekend met de bank en is een ideale oplossing bij het efficiënt inrichten van ontvangstruimtes.

Het plafond met wolkendesign en verlichting zorgen voor een natuurlijke beleving van daglicht. Het meubilair sluit er perfect bij aan. Mooi dat we een bijdrage hebben kunnen leveren om de wachttijd in de praktijk zo aangenaam mogelijk te maken.

Nomax Project, elk meubelconcept op maat!

Brochure

Alles tussen vloer en plafond

Brochure 'Zorg' van Nomax Project
Brochure 'Zorg' van Nomax Project