Zonwering en raambekleding

Raambekleding en zonwering zijn belangrijk, zeker bij het gebruik van computerschermen, tv, tablets en videoconferencingschermen. Variaties in de baan van de zon, in tijd en weersomstandigheden vragen om flexibel instelbare zonweringen met doorzicht en lichtwering. Jaloezieën voor buiten en binnen, horizontale of verticale lamellen, rolgordijnen, voor kleine en grote ramen en deuren. Alles is mogelijk.

Raambekleding in de vorm van gordijnen voorkomt enerzijds dat mensen van buiten naar binnen kijken, anderzijds maken gordijnen het binnen gezellig als het buiten donker is. Daarnaast verbeteren ze de akoestiek en isoleren ze de ruimte. In recreatie en hotels zijn gordijnen bovendien belangrijk als sfeermakers en voor een goede nachtrust. Gordijnen zijn er in oneindig veel verschillende uitvoeringen, van bijna doorzichtige vitrage tot verduisteringsgordijnen, losvallend of in panelen, in geweven en bedrukte stoffen, in alle mogelijke patronen en kleurstellingen.

Nomax Project helpt u uit de oneindige hoeveelheid mogelijkheden de beste toepassing van zonwering en raambekleding te kiezen, met bijpassende ophang- en bevestigingssystemen.